April 3, 20205 yr Stefanović direktoru policije: Na ulice izvesti policiju, žandarmeriju i specijalne jedinice u vreme zabrane kretanja https://insajder.net/sr/sajt/vazno/17713/Stefanović-direktoru-policije-Na-ulice-izvesti-policiju-žandarmeriju-i-specijalne-jedinice-u-vreme-zabrane-kretanja.htm
April 3, 20205 yr Pa, danas je ispred zgrade u 16.55 prošao policijski auto iz kog su preko razglasa pozivali ljude da idu kućama. Verovatno će uveče stvarno i poslati patrole sa šmajserima.
April 3, 20205 yr Šta je bre ovo danas, skupljaju se ko mušice na govno... Inače mislim da ovaj gospodin zaslužuje posebnu temu, na KDP-u, naravno. Bez obzira na pare i sve. Edited April 3, 20205 yr by JozoMujica
April 3, 20205 yr 1 hour ago, JozoMujica said: Šta je bre ovo danas, skupljaju se ko mušice na govno... I ovo u istom nizu Edited April 3, 20205 yr by mraki
April 4, 20205 yr Parun je odneo snjur govneta Blokirao sam ga pa ne mogu da kacim tvit Edited April 4, 20205 yr by Ravanelli
April 4, 20205 yr 50 minutes ago, napadaj said: Da li je moguće? Gnjida. Jebo ga Vesić, bff iz Službe.
April 4, 20205 yr 56 minutes ago, Ravanelli said: Parun je odneo snjur govneta Blokirao sam ga pa ne mogu da kacim tvit obrisao ga je jer mu se ceo tviter iskenjao u usta