Jump to content
IGNORED

Dnevni tupan

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

Kako kako, pa napredno.

Jeste mu debilna formulacija ali ipak kaže da "Opština Obrenovac finansira četiri pokušaja vantelesne oplodnje, bez obzira koje je dete po redu i da li je u pitanju bračna ili vanbračna zajednica". 

Posted
4 minutes ago, Weenie Pooh said:

Kako kako, pa napredno.

Jeste mu debilna formulacija ali ipak kaže da "Opština Obrenovac finansira četiri pokušaja vantelesne oplodnje, bez obzira koje je dete po redu i da li je u pitanju bračna ili vanbračna zajednica". 

Formulacija je :facepalm: 

Ali ako je ovo gore tačno, i funkcioniše u realnosti, onda je baš lepo. 

(Mada na nivou države potpuno pogrešno da zavisi od mesta stanovanja)

Posted

u ovoj drzavi skoro sve zavisi od mesta stanovanja.

Posted

formulacija je obično zasluga "novinara" ili urednika, uglavnom najverovatnije da ništa slično nije rekao, nego su oni osmislili upadljiv naslov

• 2 weeks later...
Posted (edited)

kako je prvo povezano sa drugim? pod pretpostavkom da zamislimo da je prvo moguce? :unsure:

mislim, ja znam da se na etf uzgaja izvesna tehnichka logika, koju momci uredno pokushavaju da primene na drushtveni zivot, pa silno chude shto ne radi, ali ovo je neshto bash novo :hihi:

a i ja se svashta pitam :blink:

Edited by gospa buba
Posted

KOliko je ovo bolesno spinovanje, mene muka hvata

Nije da nisam očekivao da za provaljivanje testova na kraju okrive opoziciju, ali ovo je silovanje logike&zdravog razuma.

• 4 weeks later...
Posted

Nije baš tupan, više je licimur dana, no, neka ga ovde

spacer.png

Posted

:laugh:

Али у праву су, његов став дијеле и други. Да се врати војни рок обавезно и врати Косово, али ја не могу ето, примицач.

Posted
45 minutes ago, Cane Vukic Prebranac said:

али ја не могу ето, примицач.

:Hail:

Posted

Pa da vrhunski sportista, ali sa nepremostivom fizičkom manom...

... Shiit has hit the fan...

Posted

To beše onaj što je napravio saobraćajku? 

Ako jeste, skoro kružila neka bizarna izjava po društvenim mrežama o odnosu prema ženskom i muškom detetu. Rekao bih da je redak primer debila u pitanju, čak i za tu felu.

Posted

Imaš govoranciju od 2 rečenice od kojih je prva za bitne postove, minijature i pravilnik foruma, a na kraju ipak završiš na dnevnom tupanu. :sad: