ToniAdams Posted October 12, 2018 Posted October 12, 2018 nisam znao dal odje il na hiphop il na cg topik
Cane Vukic Prebranac Posted October 12, 2018 Posted October 12, 2018 Ај све некако, али да Црногорац каже да је земља равна ...
bradilko Posted October 12, 2018 Posted October 12, 2018 1 hour ago, Cane Vukic Prebranac said: Ај све некако, али да Црногорац каже да је земља равна ...
Кристофер Лумумбо Posted October 12, 2018 Posted October 12, 2018 3 hours ago, ToniAdams said: nisam znao dal odje il na hiphop il na cg topik ali da stave ovaj tekst umesto da puste dabra koji postavlja pitanja, neverovanto nepostovanje.
adam Posted October 25, 2018 Posted October 25, 2018 Quote "Kada čovek nađe racionalni odgovor, onda može da prekine sve započete poslove i ne daj Bože digne ruku na sebe, jer je stanje stvari, u kome ljudi deluju, dinamičko i ne sme biti podvlačenje crte. Zato sam ja u knjizi i naveo da je Don Kihot nadvladao bitke sa vetrenjačama, ali kada su ga na prevaru doveli kući sestri i zapitao se šta mu je to trebalo, odmah se razboleo i umro", rekao je Kusturica u izjavi medijima.
Mil@n Posted October 25, 2018 Posted October 25, 2018 On 12.10.2018. at 21:39, Кристофер Лумумбо said: ali da stave ovaj tekst umesto da puste dabra koji postavlja pitanja, neverovanto nepostovanje. Jbo te dabar Odgledao sam ceo intervju, Niggor deluje kao stvarno dobar lik sa manje više tužnom životnom pričom, ali previše se odao đavolu i ravnoj zemlji za moj ukus... Ostatak intervjua je stvarno ok.
Giggsy Posted October 29, 2018 Posted October 29, 2018 +1 Stvarno je delovao kao skroz kul tip, kad je krenuo sa sletanjem na Mesec i ravnom plocom i mene je iznenadilo
El Guapo Posted November 4, 2018 Posted November 4, 2018 https://www.alo.rs/vesti/politika/dziber/194751/vest Objavili mi komentar! ali nema ni + ni -
Filozof manijak Posted November 6, 2018 Posted November 6, 2018 Sad su mnoge stvari jasnije, iliti kako nas traume iz detinjstva determinišu u ostatku života
vememah Posted November 12, 2018 Posted November 12, 2018 Salatar lupeta za sve pare. Quote Opet, deceniju kasnije, 1884, doktor Sava Petrović, dvorski lekar kralja Milana Obrenovića, pronašao je u okolini Niša i treću vrstu, koju je, zajedno sa Pančićem, opisao kao novu vrstu za nauku pod imenom R. nathaliae, u čast srpske kraljice Natalije. blic.rs/vesti/reportaza/kap-vode-ih-vraca-u-zivot/7evz71h
vememah Posted November 12, 2018 Posted November 12, 2018 (edited) Ha, izmenio je u međuvremenu, ali mu je i dalje naziv cveta nedovoljno precizan. Evo originalne objave sa švajcarskom bolničarkom. Edited November 12, 2018 by vememah
Filozof manijak Posted November 15, 2018 Posted November 15, 2018 Lav Grigorije Masonović ponovo jaše
Recommended Posts