October 12, 20186 yr 1 hour ago, Cane Vukic Prebranac said: Ај све некако, али да Црногорац каже да је земља равна ...
October 12, 20186 yr 3 hours ago, ToniAdams said: nisam znao dal odje il na hiphop il na cg topik ali da stave ovaj tekst umesto da puste dabra koji postavlja pitanja, neverovanto nepostovanje.
October 25, 20186 yr Quote "Kada čovek nađe racionalni odgovor, onda može da prekine sve započete poslove i ne daj Bože digne ruku na sebe, jer je stanje stvari, u kome ljudi deluju, dinamičko i ne sme biti podvlačenje crte. Zato sam ja u knjizi i naveo da je Don Kihot nadvladao bitke sa vetrenjačama, ali kada su ga na prevaru doveli kući sestri i zapitao se šta mu je to trebalo, odmah se razboleo i umro", rekao je Kusturica u izjavi medijima.
October 25, 20186 yr On 12.10.2018. at 21:39, Кристофер Лумумбо said: ali da stave ovaj tekst umesto da puste dabra koji postavlja pitanja, neverovanto nepostovanje. Jbo te dabar Odgledao sam ceo intervju, Niggor deluje kao stvarno dobar lik sa manje više tužnom životnom pričom, ali previše se odao đavolu i ravnoj zemlji za moj ukus... Ostatak intervjua je stvarno ok.
October 29, 20186 yr +1 Stvarno je delovao kao skroz kul tip, kad je krenuo sa sletanjem na Mesec i ravnom plocom i mene je iznenadilo
November 4, 20186 yr https://www.alo.rs/vesti/politika/dziber/194751/vest Objavili mi komentar! ali nema ni + ni -
November 6, 20186 yr Sad su mnoge stvari jasnije, iliti kako nas traume iz detinjstva determinišu u ostatku života
November 12, 20186 yr Salatar lupeta za sve pare. Quote Opet, deceniju kasnije, 1884, doktor Sava Petrović, dvorski lekar kralja Milana Obrenovića, pronašao je u okolini Niša i treću vrstu, koju je, zajedno sa Pančićem, opisao kao novu vrstu za nauku pod imenom R. nathaliae, u čast srpske kraljice Natalije. blic.rs/vesti/reportaza/kap-vode-ih-vraca-u-zivot/7evz71h
November 12, 20186 yr Ha, izmenio je u međuvremenu, ali mu je i dalje naziv cveta nedovoljno precizan. Evo originalne objave sa švajcarskom bolničarkom. Edited November 12, 20186 yr by vememah