Jump to content

Featured Replies

nisam znao dal odje il na hiphop il na cg topik :fantom:

• Replies 7.3k
  • Views 835.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• slepa živana
    slepa živana

jeste jeste, sve je tako bilo, pre 5 godina  

• treba imati na umu da pričamo o čoveku koji je u bilijar klubu mojoj kumi iz torbe uzeo suzavac i naprskao sebi pazuh misleći da je dezodorans

• slepa živana
    slepa živana

ovaj čovek da se rodio u siromašnoj porodici bukvalno ne bi mogo da bude ni čistač ulice ne bi uspeo da nauči da drži metlu

Posted Images

Ај све некако, али да Црногорац каже да је земља равна ...

1 hour ago, Cane Vukic Prebranac said:

Ај све некако, али да Црногорац каже да је земља равна ...

:laugh:

:lolol:

na crnogorskom sve zvuči mudro.

3 hours ago, ToniAdams said:

nisam znao dal odje il na hiphop il na cg topik :fantom:

ali da stave ovaj tekst umesto da puste dabra koji postavlja pitanja, neverovanto nepostovanje.

• 2 weeks later...

:wacko:

"Kada čovek nađe racionalni odgovor, onda može da prekine sve započete poslove i ne daj Bože digne ruku na sebe, jer je stanje stvari, u kome ljudi deluju, dinamičko i ne sme biti podvlačenje crte. Zato sam ja u knjizi i naveo da je Don Kihot nadvladao bitke sa vetrenjačama, ali kada su ga na prevaru doveli kući sestri i zapitao se šta mu je to trebalo, odmah se razboleo i umro", rekao je Kusturica u izjavi medijima. 

On 12.10.2018. at 21:39, Кристофер Лумумбо said:

ali da stave ovaj tekst umesto da puste dabra koji postavlja pitanja, neverovanto nepostovanje.

Jbo te dabar :D

Odgledao sam ceo intervju, Niggor deluje kao stvarno dobar lik sa manje više tužnom životnom pričom, ali previše se odao đavolu i ravnoj zemlji za moj ukus... Ostatak intervjua je stvarno ok.

+1
Stvarno je delovao kao skroz kul tip, kad je krenuo sa sletanjem na Mesec i ravnom plocom i mene je iznenadilo

https://www.alo.rs/vesti/politika/dziber/194751/vest

Objavili mi komentar!

ali nema ni + ni -

image.png

Sad su mnoge stvari jasnije, iliti kako nas traume iz detinjstva determinišu u ostatku života  :D

45469937_2034724026583993_17863035959231

Zreb mu nije bio naklonjen jbg!

Salatar lupeta za sve pare.

Opet, deceniju kasnije, 1884, doktor Sava Petrović, dvorski lekar kralja Milana Obrenovića, pronašao je u okolini Niša i treću vrstu, koju je, zajedno sa Pančićem, opisao kao novu vrstu za nauku pod imenom R. nathaliae, u čast srpske kraljice Natalije.

blic.rs/vesti/reportaza/kap-vode-ih-vraca-u-zivot/7evz71h

Ha, izmenio je u međuvremenu, ali mu je i dalje naziv cveta nedovoljno precizan. Evo originalne objave sa švajcarskom bolničarkom.

Dryc2hvWoAEzvKy.jpg

Edited by vememah

Lav Grigorije Masonović ponovo jaše

46260396_1247004825455204_91111413373646

• 2 weeks later...

DsyI9uvX4AAmkVW.jpg