Jump to content

Featured Replies

Jel ovo možda sa probe, pa kao svi kežual?

• Replies 7.3k
  • Views 835.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• slepa živana
    slepa živana

jeste jeste, sve je tako bilo, pre 5 godina  

• treba imati na umu da pričamo o čoveku koji je u bilijar klubu mojoj kumi iz torbe uzeo suzavac i naprskao sebi pazuh misleći da je dezodorans

• slepa živana
    slepa živana

ovaj čovek da se rodio u siromašnoj porodici bukvalno ne bi mogo da bude ni čistač ulice ne bi uspeo da nauči da drži metlu

Posted Images

. 7c5de331d63caab1cd97e87cf4e75a8f.jpg

Sent from my HTC U11 plus using Tapatalk

23 hours ago, gospa buba said:

miloje pavlovic je bio jupiter. to je ono shto ja mislim. i ovo govno da ni ne pomishlja, a ne da asocira.

sent from bubamoto

govno je vo sa kime god da ga poredis. ali situacija je groteskna jer on, kao izaslanik i klovn kvislinske vlasti, izgovara tu recenicu.

• 3 weeks later...

DoAVSNrW0AAHe1d.jpg:large

11 hours ago, copkillah said:

DoAVSNrW0AAHe1d.jpg:large

Gej Krlo. 

jel to nie pleonazam?

Чек, неко се стварно зове Лав Григорије Пајкић?

10 minutes ago, Cane Vukic Prebranac said:

Чек, неко се стварно зове Лав Григорије Пајкић?

Pa sin one dve skotine, šta da očekuješ. 

Željka Cvijanović

Šta vam je, kao ženi, bilo najveći teret, a šta prednost u politici?

- Kao žena imate mogućnost da kažete 'ja to ne znam, ali ću sad provjeriti', pa onda donesete pouzdan odgovor. Kod muškaraca to drugačije funkcioniše. Oni nipošto ne bi smjeli da kažu da nešto ne znaju i da će provjeriti. To je moja prednost i koristila sam je. Pridobijala sam tako sagovornike. Kazala bih im 'u redu, razumjela sam šta je vaš problem, raći ću vam odmah ono što znam, a ostalo ćete znati za sedam ili dest dana'. Kada sam se vratila nakon tih par dana, nikada ih nisam slagala. To je prednost žene, sve drugo je opterećenje.

:laugh:

"Kada bih postao musliman, molio bih se bogu na srpskom"

U novom broju Nedeljnika čitajte dnevničke zapise Emira Kusturice o globalizaciji, Istoku i Zapadu, promenama u društvu, svetu, čovečanstvu...

21172773455bbf24ab8fde6775757888_v4_big.jpg

jaoooo, pa dje kusto veci od bikice (pa cak i mutava)! to mora da je ugrica radila naslovnu :tongue:

Ima i Nebojša Bradić unutra...   :plz:

Kusta namiguje Biki...