pbg12345 Posted August 4, 2018 Posted August 4, 2018 ma nas nije svakako jos je koliko vidim lik univerzitetski profesor ako sam dobro ispratio po imenu moguce i da je srbin, pa se dokazuje jel. ima ispod gde kaze kako to nije bio nacionalni sukob i pominje neku suludo cifru od 25 000 bosnjaka i 10 000 u hv tokom rata u hrvatskoj sto je najgore, ovaj je valjda jos neki "umereni(ji)jervidim ima i neke tvitove gde kritikuje ekstremnije od sebe i tako blago nama sa svima njima, odakle i koji god da su
Cane Vukic Prebranac Posted September 7, 2018 Posted September 7, 2018 Како је могуће да досад немамо тему Дневни Кр(е)ле?
gospa buba Posted September 7, 2018 Posted September 7, 2018 pucajte ja i dalje drzim chas izgovara vo koji neshto misli da je jupiter.sent from bubamoto
Miralem Posted September 8, 2018 Posted September 8, 2018 22 hours ago, gospa buba said: pucajte ja i dalje drzim chas izgovara vo koji neshto misli da je jupiter. sent from bubamoto ne. to izgovara lik koji stoji u streljackom vodu.
gospa buba Posted September 8, 2018 Posted September 8, 2018 ne. to izgovara lik koji stoji u streljackom vodu.miloje pavlovic je bio jupiter. to je ono shto ja mislim. i ovo govno da ni ne pomishlja, a ne da asocira.sent from bubamoto
čekmeže Posted September 8, 2018 Posted September 8, 2018 3 hours ago, namenski said: Kežual subota varijanta sa zavrnutim rukavima.
3opge Posted September 8, 2018 Posted September 8, 2018 uf jebemti sto sam ovo morao da vidim ovog jutra
James Marshall Posted September 8, 2018 Posted September 8, 2018 (edited) Jes' da izgleda ko da se usro, ali makar nije u nekoj od onih retardiranih uniformi. Edited September 8, 2018 by James Marshall
gospa buba Posted September 8, 2018 Posted September 8, 2018 izgleda kao da je overdozirao alana forda. mada smo verovali da to nije moguce fizichki. al evo jeste, udarilo mu na fenotip sent from bubamoto
Recommended Posts