February 20, 20187 yr Iz koje stranke? Meni se cini da se gospodja i udala za nekog tada vladajuceg pa je nekako i logicno da ostane na partijskoj liniji...
February 20, 20187 yr Imas tri puta da pogodis Ova naredili mi iz stranke prica je bila kad je tek zasela i kad je Studio B tek poceo da dobija "ot" nastavak.
February 20, 20187 yr Baja kao muzjak ( ne kao Nedeljko Bajic ) ... Inace, zasto bi neko prebegavao od Rasima - pa on je sigurica za sledecih n kombinacija
February 20, 20187 yr Kapiram da je baja kao muzjak. Ivani Vucicevic svasta mogu da zamerim al me nikako ne asocira na muzjaka. If you know what I mean.
February 20, 20187 yr Taj momenat mi je promakao. Hvala na pojasnjenju. Rmbacio sam jutros do 7 a i sad sam nazad u rudniku... ubi me glavobolja. Edited February 20, 20187 yr by katamaran
February 20, 20187 yr I sad me natera da guglam odakl mi je to poznato Spoiler #114 od 15.03.2013 : Zemunci Prolazi Zemunac pored prosjaka, i on mu onako jadan pruža ruku i kaže: • Brate, nisam jeo tri dana ... A Zemunac mu odgovara: • Moraš, brate, makar na silu!
March 18, 20187 yr Quote PRE SAMO MESEC DANA Ana se porodila, a poslednje fotografije iz Beograda pokazuju šta su radili! Ovaj naslov se odnosi na Anu Ivanović koja je sinoć rodila dete, a ne pre mesec dana kao piše na sajtu Bljuca.