February 2, 20187 yr Ovo je nesto najgluplje sto sam procitao jos od kad sam u nekim novinama natrcao na isecke iz knjige Marijane Mateus.Pa jebem ti sitno zito.
February 2, 20187 yr ja mislim da im se ni ne daje ta penzija, nego da se odmah investira u potroshnju gde on misli da treba [emoji38]sent from bubamoto
February 2, 20187 yr 22 minutes ago, Lord Stef said: Ovo je nesto najgluplje sto sam procitao jos od kad sam u nekim novinama natrcao na isecke iz knjige Marijane Mateus. Pa jebem ti sitno zito. Nije ovo glupo nego zlobno.
February 17, 20187 yr Davno me je blokirao pa sam morao iz ff-a. Prvi reply Podseti me na najgenijalniji telefonski odgovor koji sam ikad cuo: Veran je na drvetu, ceka evoluciju
February 18, 20187 yr Ako može da se otvori tema "Govnar decenije" za gospodina Znam obje žene, ko se slaže sa Krlom, slobodno neka dođe da mi kaže tu "istinu" u oči, a volio bih i da na njega natrčim negdje uživo, dabogda imao sve ovo što imaju ove žene.
February 18, 20187 yr za početak, šta god da neko na svom fejsbuku napiše, to nije vest, imbecil ne razume pojam 'lažnih vesti'. a ovo sve drugo što si napisao, potpisujem i podržavam
February 19, 20187 yr Ova je svojevremeno meni poznatoj osobi (koja na svoju ogromnu srecu vise ne radi na Studiju Bot) za neku svinjariju mrtva ladna rekla "pa tako su mi naredili iz stranke..."