gospa buba Posted December 22, 2017 Posted December 22, 2017 meni je bio ful interesantan kad je pisao one izbacivachko lovachke priche na blogu, to mi je bilo super, neki drugi svet. problem sa tim nashim povratnicima jeste shto se povratkom izgubi dosta sharma i egzotike. moraju i oni da se prilagode, i snadju. a to je onda vec neshto drugo... sent from bubamoto
pacey defender Posted December 22, 2017 Posted December 22, 2017 Dame i gospodo, imamo ne tupana dana, nego govnara večnosti. Sramota me je što ovo delim. Андреј Фајгељ @fajgelj 8h8 hours ago More Једном нашем глумцу умрла је беба. Медицина нема објашњење. Тај исти глумац је силовао бебу на филмском платну. Своје ужасне грехе зовемо слободама, правима, мислимо да никада неће доћи на наплату. А кад страдамо, питамо "Боже, зашто".
teacher Posted December 22, 2017 Posted December 22, 2017 10 hours ago, Кристофер Лумумбо said: ja sam ga zapamtio kad je pre jedno 25 godina u kontri slomio konstrukciju zakucavanjem, imao je metar odraz. ucestvovao je i u takmicenju u zakucavanjima kada se takmicio dragutin topic. milan zivotinja. to takmičenje je bilo smehotres
gospa buba Posted December 22, 2017 Posted December 22, 2017 chovek koji ima decu treba da cuti kad se tudjoj deci neshto dogodi. u stvari treba uvek da cuti.sent from bubamoto
James Marshall Posted December 22, 2017 Posted December 22, 2017 Bukvalno mi je loše od ovog Fajgeljevog.
Arkadija Posted December 22, 2017 Posted December 22, 2017 18 minutes ago, pacey defender said: Dame i gospodo, imamo ne tupana dana, nego govnara večnosti. Sramota me je što ovo delim. Андреј Фајгељ @fajgelj 8h8 hours ago More Једном нашем глумцу умрла је беба. Медицина нема објашњење. Тај исти глумац је силовао бебу на филмском платну. Своје ужасне грехе зовемо слободама, правима, мислимо да никада неће доћи на наплату. А кад страдамо, питамо "Боже, зашто". Džizs! Zašto svaki kreten koji drži sliku Ratka Mladića kao ikonu smatra da ima prava da ima mišljenje koje se tiče morala?
koksy Posted December 22, 2017 Posted December 22, 2017 21 minutes ago, gospa buba said: chovek koji ima decu treba da cuti kad se tudjoj deci neshto dogodi. u stvari treba uvek da cuti. sent from bubamoto pa Fajgelj i čovek - to prosto ne ide zajedno.
Moća Posted December 22, 2017 Posted December 22, 2017 11 hours ago, Кристофер Лумумбо said: ja sam ga zapamtio kad je pre jedno 25 godina u kontri slomio konstrukciju zakucavanjem, imao je metar odraz. ucestvovao je i u takmicenju u zakucavanjima kada se takmicio dragutin topic. milan zivotinja. 35 minutes ago, teacher said: to takmičenje je bilo smehotres Da li negde ima snimak tog takmičenja?
Miralem Posted December 22, 2017 Posted December 22, 2017 11 hours ago, koksy said: ja ga isto pamtim s bloga 92. pamtim da sam i ja tamo nešto prčkao, uglavnom podjebavao Dragu Kovačevića i nekog oficira kom se ne sećam imena. a i Bojanu Maljević, eee to su bila vremena... e moj koksi, propustio si kad je drago pisao na forumu...
gospa buba Posted December 22, 2017 Posted December 22, 2017 ko je bio drago na forumu?sent from bubamoto
teacher Posted December 22, 2017 Posted December 22, 2017 1 hour ago, pacey defender said: Dame i gospodo, imamo ne tupana dana, nego govnara večnosti. Sramota me je što ovo delim. Андреј Фајгељ @fajgelj 8h8 hours ago More Једном нашем глумцу умрла је беба. Медицина нема објашњење. Тај исти глумац је силовао бебу на филмском платну. Своје ужасне грехе зовемо слободама, правима, мислимо да никада неће доћи на наплату. А кад страдамо, питамо "Боже, зашто". gde je glupan, tu je i tupan:
gospa buba Posted December 22, 2017 Posted December 22, 2017 znachi imash decu, cuti. i neka ti gospod pomogne u tome.sent from bubamoto
Recommended Posts