Jump to content

Featured Replies

Nisam dao dinar za Bljuc ima 10-15 godina, nije valjda da Gorčin još piše tamo? Njega doduše onlajn nikad ni nije bilo, koliko sam mogao da primjetim kad zalutam na onlajn izdanje Bljuca. Mislio sam da je izumro. 

• Replies 7.3k
  • Views 834.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

još, svake nedelje

nekako je lep osećaj što je gorčin grobar. 

Grobarčina

10 hours ago, Reaktor said:

Fekalni Bard Interneta

:lol: 

teška budala

Još pre 10 godina njegove fudbalske kolumne su služile za srpdnju, ali nisam imao pojma da to i dalje radi.

inače samrtno proleće je dobra, možda i najbolja lajoševa knjiga :happy:

• 2 weeks later...

Da bi se ispostovala hronologija, povod je ovaj tweet:

A zatim maestralan nadovez:

a koja je fora sa tim strongmenom? missim, koga zabole sta on pise i zasto to radi?

9 minutes ago, Miralem said:

a koja je fora sa tim strongmenom? missim, koga zabole sta on pise i zasto to radi?

valjda je napisao neku kurcevu knjigu pa je onda postao uticajni tviteras. lli obrnuto.

Ja sam ga zametio onda kada je zdusno branio onu gusku sto je uz nokte u avionu slikala papir na kome se vidi da su Djilas i Miskovic vlasnici Press-a.

ja ga pamtim sa bloga b92, najveceg stecista zgubidana ikad. i tu sm procitao jedno njegovo pisanije i zapitao se cemu to sluzi i resio da ga preskacem u buducnosti. jednostavno on sam nema nikakvog smisla.

ja sam ga zapamtio kad je pre jedno 25 godina u kontri slomio konstrukciju zakucavanjem, imao je metar odraz. ucestvovao je i u takmicenju u zakucavanjima kada se takmicio dragutin topic. milan zivotinja.

ja ga isto pamtim s bloga 92.

pamtim da sam i ja tamo nešto prčkao, uglavnom podjebavao Dragu Kovačevića i nekog oficira kom se ne sećam imena. a i Bojanu Maljević, eee to su bila vremena...

Ja ga se sećam kad se vratio kao uspešan iz Amerike, onda se nekako slizao sa Dinkarom i onda jednog trenutka bio upravnik preduzeća pijace u Nišu. Ne dugo jer je od toga napravljena kvalitetna zajebancija...

...shiit has hit the fan....