pacey defender Posted December 1, 2017 Posted December 1, 2017 (edited) 32 minutes ago, Frank Pembleton said: Mislim da je RED jedna od onih vucicevih firmi koja je jed 3 puta menjala ime kako je trebalo zameti tragove.Onaj tip firme kakve su bile Saperove kombine dok je Bota bio... Quote Ono što je dobro jeste da su ljudi koji rade u PR industriji prilagodljivi, snalažljivi i inovativni. Mediji su nas tokom ovih godina krize naučili da budemo još kreativniji. Shvatili smo da jačina reči jednog blogera ili twiteraša u roku od pet minuta može potpuno da preokrene određeni događaj ili konflikt u našu korist. Društvene mreže i on-line komunikacije nisu više alternativa i budućnost, već sadašnjost i realnost. piše: Danijela Popović Jurić Autorka je direktorka Communis PR-a Ja bih ovakav konsalting platio duplo, da sam neka vlast! Edited December 1, 2017 by pacey defender
gospa buba Posted December 1, 2017 Posted December 1, 2017 niko da prepricha kako ce prepodobni bikovic izbaviti kosovo ja ne smem zbog zdravstvenih razloga ^_^
renne Posted December 1, 2017 Posted December 1, 2017 2 hours ago, pacey defender said: Ja bih ovakav konsalting platio duplo, da sam neka vlast! komunis je skoro pa propo, imaju tri zaposlena radnika samo. Ova vlast ih je gušila dok ih nije ugušila
kud u maglu Simoviću Posted December 1, 2017 Posted December 1, 2017 6 hours ago, renne said: komunis je skoro pa propo, imaju tri zaposlena radnika samo. Gušila dok ih nije ugušila danijela ih je gušila. bože dragi koliko je ta žena smrdela
El Guapo Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 Koliko vam se puta desilo da se nađete u autobusu kada neki putnik pokušava da plati kartu novčanicom od 1,000 dinara? Vozač gubi vreme pokušavajući da vrati kusur, a za to vreme vozilo stoji na stanici što dovodi do kašnjenja u redu vožnje. Ovo se dešava na skoro svakom stajalištu i malo po malo, dešava se poznata, frustrirajuća situacija u kojoj tri autobusa na istoj liniji praktično putuju zajedno, od kojih je prvi prepun putnika, a druga dva su poluprazna, što utiče na smanjuje kvaliteta javnog prevoza.http://www.blic.rs/vesti/ekonomija/beskontaktna-tehnologija-ubrzava-beograd/s3vl9esMoglo je i u gsp temu, ali mi nekako više ovde pripada.Sent from my x600 using Tapatalk
teacher Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 bilo bi pravilno da pored ovakvih članaka stoji "Ad", pošto je očigledno da je članak plaćen
halloween Posted December 7, 2017 Posted December 7, 2017 (edited) Duca Marković na RTS: "Ja sam bila i panker i mejnstrim. Na RTS-u rešavali da li postoji porodični sukob interesa (o tome se jako vodilo računa) kad sam počela da radim , ali posle rekli može jer mi je mama radila u informativnom programu, a ja u zabavnom." Edited December 7, 2017 by halloween
Filozof manijak Posted December 7, 2017 Posted December 7, 2017 Dakle, u informativnom diskursu je bila mejnstrim, a u zabavnom - panker
Frank Pembleton Posted December 7, 2017 Posted December 7, 2017 4 hours ago, halloween said: Duca Marković na RTS: "Ja sam bila i panker i mejnstrim. Na RTS-u rešavali da li postoji porodični sukob interesa (o tome se jako vodilo računa) kad sam počela da radim , ali posle rekli može jer mi je mama radila u informativnom programu, a ja u zabavnom." Kvalitetna budala...
copkillah Posted December 8, 2017 Posted December 8, 2017 Pročitajte celu seriju tvitova ovog sredovečnog nesrećnika. Zreo za lapot. Mislio sam da ne postoji neko jadniji od Krla, ali avaj
Zico Posted December 10, 2017 Posted December 10, 2017 Procitao sam ovo danas dok sam bio na WC solji, pomoglo je.
Renegade Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 (edited) On 12/10/2017 at 7:48 PM, renne said: Auuu Da probam da postavim sa sajta, ovo tvoje malo mutno Edited December 11, 2017 by Renegade
Reaktor Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 On 12/1/2017 at 12:58 PM, slepa živana said: naletela sam na krla pre neki dan mota se oko bete u kralja milana a na glavi ovakav kačket Fekalni Bard Interneta
Recommended Posts