Marvin (Paranoid Android) Posted February 7, 2017 Posted February 7, 2017 Čudi me da se danas priča o Krletu a da niko nije oprašio topik s ovim
Bujodrag Posted February 7, 2017 Posted February 7, 2017 Kasniš http://www.parapsihopatologija.com/forums/index.php?showtopic=18595&page=198&do=findComment&comment=3797101
Marvin (Paranoid Android) Posted February 7, 2017 Posted February 7, 2017 Kasniš http://www.parapsihopatologija.com/forums/index.php?showtopic=18595&page=198&do=findComment&comment=3797101 E jbg.
Bujodrag Posted February 7, 2017 Posted February 7, 2017 (edited) E, da, pre neki dan me je jedna spodoba obavestila da moram birati reči i reći "osoba sa invaliditetom" a ne vrljavi kripl, i da ja nisam bolestan nego imam dijagnozu. Hteo sam da je iznapušavam ali sam se samo nasmejao, odustao, "pa sam došao na Maljčevsku pijacu gde su, kažu, jednom slepcu poklonili pleteni šal."* * Edited February 7, 2017 by Bujodrag
gospa buba Posted February 7, 2017 Posted February 7, 2017 E, da, pre neki dan me je jedna spodoba obavestila da moram birati reči i reći "osoba sa invaliditetom" a ne vrljavi kripl, i da ja nisam bolestan nego imam dijagnozu. Hteo sam da je iznapušavam ali sam se samo nasmejao, odustao, "pa sam došao na Maljčevsku pijacu gde su, kažu, jednom slepcu poklonili pleteni šal."* * срећна околност, ако то уопште може да се каже, јесте да пц говор тебе ич не обавезује, нарочито у контакту са особама са здрављем и доконошћу ја бих то изобилно користила.
Bujodrag Posted February 7, 2017 Posted February 7, 2017 PC rečnik Jbga... Pa da, i nemam ništa protiv, čak podržavam. Ali za Tupan topik je što ta spodoba aapsolutno ne kapira PC govor nego samo naslepo ispaljuje polunaučene vraze, kao i naš Krlo.
gospa buba Posted February 7, 2017 Posted February 7, 2017 Pa da, i nemam ništa protiv, čak podržavam. Ali za Tupan topik je što ta spodoba aapsolutno ne kapira PC govor nego samo naslepo ispaljuje polunaučene vraze, kao i naš Krlo. ово је по правилу високо корелисано. често и код невиђених професионалаца у нво сектору.
Bujodrag Posted February 7, 2017 Posted February 7, 2017 ја бих то изобилно користила. To i radim, mada se još uvek iznenadjujem kad mi u prevozu ponude da sednem pa prommrljam nešto tipa: idem samo dve stanice, Hvala.
Bujodrag Posted February 7, 2017 Posted February 7, 2017 ово је по правилу високо корелисано. често и код невиђених професионалаца у нво сектору. Ma, Gospo, muka mi je od svega toga, em su me jebali u državnoj firmi em mi neki sad prodaju PC govor. Dopustimi da kažem: Nek se teraju svi u kurac. Izvinjaavam se, naravno
AcaRadio Posted February 7, 2017 Posted February 7, 2017 Covek apsolutno dominira ovom temom. Ne, on je iznad ove teme, prevazišao je sve okvire. On je svakodnevni tupan. Dnevni zablista jednom u nekoliko dana, nedelja, meseci...ovaj to radi više puta dnevno.
aram Posted February 7, 2017 Posted February 7, 2017 Vreme je da se ova tema preimenuje u dnevni krlo
Miralem Posted February 7, 2017 Posted February 7, 2017 (edited) dnevni krlo aaaaaaaaaaa, ja sam pre smislio! Edited February 7, 2017 by Miralem
Recommended Posts