copkillah Posted June 19, 2020 Share Posted June 19, 2020 1 hour ago, Lancia said: Copi prati ceo tviter E jeste, najbolje da ću ovu da pratim! Stvari dolaze do mene, ja tu ništa ne mogu Link to comment
svashtabezneshto Posted June 19, 2020 Share Posted June 19, 2020 ana marija popović, džentrifikatorka ikonsultantkinja za razvoj destinacija (organizovala je hajking ture po košutnjaku i naplaćivala ih po 1000rsd ) 1 Link to comment
nera Posted June 19, 2020 Share Posted June 19, 2020 1 hour ago, svashtabezneshto said: ana marija popović, džentrifikatorka ikonsultantkinja za razvoj destinacija (organizovala je hajking ture po košutnjaku i naplaćivala ih po 1000rsd ) ‘Ajd sto je ona organizovala i naplacivala ali koji je to mozak koji joj je platio za to 🤣 Link to comment
jorma shparga Posted July 3, 2020 Share Posted July 3, 2020 Da li ima i jedna strana ove teme bez Tome Mome u posednjih n meseci ? Retko plodan mislilalac, cuj mene debil, mislilac... Link to comment
msv Posted July 3, 2020 Share Posted July 3, 2020 Moglo bi i češće, ali da ne preterujemo... 1 Link to comment
gospa buba Posted July 3, 2020 Share Posted July 3, 2020 ja ne verujem da on postoji zaista, eto da kazem sent from bubamoto Link to comment
James Marshall Posted July 3, 2020 Share Posted July 3, 2020 Nije ni čudo što mu je idol, kad su isti. Podanici beskičmenjaci u ophođenju prema onima gore, a nadole pišaju po raji. Link to comment
Recommended Posts