assück Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 pa ovo sve da pojedes, ko smrtna kazna. treba pomoc?ako nisi kapacitet, moze :)
Caligula Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 (edited) pa ovo sve da pojedes, ko smrtna kaznaJok more, to je eutanazija:)Posle Pikoletine ispvjedi dodje mi da poletim u sumicu i savladam dzelate te je na rukama iznesem na suncano poljanche. Edited August 28, 2013 by CowBoy
Killiana Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 meni je ovaj topic bas spooky...nekako zamisljam scenu gde jedan forumas dolazi kod drugog na veceru, a ono na stolu stoji sve iz posta forumasa gosta.a onda domacin pokaze ka stolu, pomeri stolicu da gost sedne i kaze"and you do know what happens next, right?"
ToniAdams Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 sto pricaju na engleskom?milogled npr ne bi razumeo.
*edited by mod Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 meni je ovaj topic bas spooky...nekako zamisljam scenu gde jedan forumas dolazi kod drugog na veceru, a ono na stolu stoji sve iz posta forumasa gosta.a onda domacin pokaze ka stolu, pomeri stolicu da gost sedne i kaze"and you do know what happens next, right?"Na koja dva forumas konkretno mislis?
Caligula Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 meni je ovaj topic bas spooky...+1svi nekako preozbiljno shvatili. Onoliko nahvalise limunanu i klub sendvitj iz Smokvice a ovde niko da naruci, svi se dovatili nekih konkretluka
gagorder Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 pa ovo sve da pojedes, ko smrtna kazna. treba pomoc?ma ne, samo odugovlači.
Lancia Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 ma ne, samo odugovlači.Svabice, si naucila ti da pravis spätzle? da i to pridodamo pred sudnji dan.
gagorder Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 Svabice, si naucila ti da pravis spätzle? da i to pridodamo pred sudnji dan. ja ću da mrem na prazan stomak, ako mogu da biram.
belch Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 (edited) ja bih trazila jednu od onih čokoladnih fontana, pa bi je isušila slamkomi jedno desetak čokoladnih tartufa (trufflrs) iz prodavnice čokolade u kojoj sam radila u americii jedan džok s nekim finim pivom Edited August 28, 2013 by funk soul sister
assück Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 te fontane su pune ulja da bi cokolada mogla da tecemada, after effects bi sigurno odlozili egzekuciju
belch Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 don't spoil my fantasy! <_< dobro, ne mora da bude u fontani, može samo istopljena neka fina mlečna čokolada.
assück Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 bilo nas je jos sa tom istom fantazijom, neki su i probali pa im je objasnjeno :)
Recommended Posts