Аврам Гојић Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 (edited) Odlicna tema.Ne bi mi bilo do cifranja, pa bih trazio comfort food, realno. hranu koju dobro znam. izabrao bih, nasumicno, jedan od ova tri menija.Meni 1Aperitiv: kalvados iz manastira ArkanjGlavno jelo: porcija pilecih krilaca glaziranih kokakolom, uz njih mlad kukuruz, zelena salata lepo zacinjena. Uz ovo, tanjir sa mezetlukom, grcka feta, kalamata masline, cisto da se nadje. Krdo piva, ili litar rozea i litar sode, uz bokal leda.Dezert: cheese cake i porcija sezonskog vocaMeni 2Aperitiv: hladna lozaGlavno jelo: oval pun recne ribe, keciga, smudj, deverika. Krompir salata. Sopska i kupus salata, po jedna mala porcija. Litar rozea, litar sode, uz bokal leda.Dezert: palacinke sa domacim dzemom od sljiveMeni 3:Aperitiv: dunja iz podruma jednog mog prijateljaGlavno jelo: jagnjeca pleckica i krompir. Kupus salata. Mataljev Kremen, rashladjen na 16 stepeni.Dezert: knedle sa sljivamasmrt fasizmu! Edited August 25, 2013 by Marko M. Dabovic
Аврам Гојић Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 ju, zaboravih riblju corbu u Meniju br. 2. senjor, ako nije kasno...
Mark Rothko Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 - pileći medaljoni na kajmaku (Kosmaj u borovima)- babina trpeza za dvoje - (Babina reka)- jagnjetina ispod sača sa krompirom (Zlatna varoš)Vruće lepinje, turšija, kozji sir, ajvar , dunjevača, sutlijaš.
kapetanm Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 (edited) - jedno tri dunjevače- malo pečurki sa žara pokapanih puterom i mrvljenim začinima- jagnjeća čorbica sa par kapi sirćeta- zapečena jagnjeća sarmica u maramici sa hrskavom koricom od rasutog jajeta i mleka+ kiselo mleko ladno + zelena salata- jagodinska ružica i malo sode- cela torta od piškota umočenih u kafu pa rashlađena- dobra cigara+kafa Edited August 25, 2013 by kapetanm
ToniAdams Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 nesto vegansko, ev. ribu, napuco sam trigliceride :(
henrik larsson Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 nesto vegansko, ev. ribu, napuco sam trigliceride :( Teleća u škembetu.
keksi krem Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Black Label Burger (dve porcije)Triple Chocolate Mousse Cake (veliku, celu)
yolo Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 koja ostrigicamalo prstaca na buzarumalkice sashimija od neke dobre divlje ribemalo skembica ala parmidjana (moze i ala romana, ne cepidlacim)neka dobra jaga, razmislicu da li od dzoka ili neko vruce s raznjanekoliko sarajevskih cevapa, somun da se zamasti i kajmak u to da se turimalo kvarnerskih skampaza kraj pleckica od praseta al da je spremi mirko iz dijagonaleza povrce nemam pojma sta cu... samo ce bezveze da mi zauzima mesto u stomakuhleb ispod saca - iz durmitorada se pije neka ladna dunja, vrnjci, gagina tamjanika i njegov No.1SRBIJA!
Indy Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 280 miliona čevapčića sa (tonom) cluka i bazenom piva. Nema streljanja pre nego što ne završim s tim, naravski.
Roger Sanchez Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 (edited) kozji sir s rvackijeh otoka i drnishki prshutkrem jua od gljivamedium rare angus beef t-bone, 600g+, bbq stilepole sa morskom soljuny cheese cakemetak će doć kao olakšanje.. Edited August 26, 2013 by Roger Sanchez
ToniAdams Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 koja ostrigicamalo prstaca na buzarumalkice sashimija od neke dobre divlje ribemalo skembica ala parmidjana (moze i ala romana, ne cepidlacim)neka dobra jaga, razmislicu da li od dzoka ili neko vruce s raznjanekoliko sarajevskih cevapa, somun da se zamasti i kajmak u to da se turimalo kvarnerskih skampaza kraj pleckica od praseta al da je spremi mirko iz dijagonaleza povrce nemam pojma sta cu... samo ce bezveze da mi zauzima mesto u stomakuhleb ispod saca - iz durmitorada se pije neka ladna dunja, vrnjci, gagina tamjanika i njegov No.1SRBIJA!hezuse, i pred smrt reklamira lokalne lokale.rispek.
Recommended Posts