Jump to content

US Open PbP

Featured Replies

• Author

Gaske odučava od tenisa FereraПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4

• Author

Nadal surovo oprao Robreda

sta mu je napravio, auuuuuu... jos ima free ticket to finals sa Gasquetom

A kao ne bi imao "free ticket to finals" da je kojim slučajem dobio električni zeka :D

Pa Ferera bi jos lakse dobio nego sto ce Gaskea, ovaj moze mozda nesto minimalno da ga namuci.

Ferrer ga je vec dobijao na betonu... Gasquet ce proci otprilike kao i Robredo... mislim, znalo da se ako Rafa bude igrao kako ume da ce 95% doci u finale. ali ono nocas je bilo bas bezobrazno :D u principu, ako drugo polufinale dobije Murray rekao bih da su 70-30 sanse da Rafa uzme titulu. ako uzme NJole, 55-45 sanse za NJoleta.

ja ne znam je li do neta ili je do mog budjavog telefona, ali meni se cini ko da ovde samo freakns pise, samo njegove carsafe vidim :lol:Elem, posto njole nije bicikl'o ove godine oko mc, ima da se namuci vec sa kolonelom, pa onda sa makijem (sori, nemam tm na fonu) i onda ce da ga samelje nadal u finaluPozdrav svima sa suncane sitonije :)

• Author

sunčaj se, batali forum

Brajani zaustavljeni u 1/2f od Paesa/Stepaneka (nije mu loša majca)sad počinju Wawa-Marej, ja verujem da šampion može već sad pasti

Vava prilično solidan u početku, muči Makija u svakom servis gemu do sad.

Murray u pushing modu za sada. stoji cirka 14m iza osnovne linije. ogavno

Mora wawa uzeti ovaj set il će se raspasti.editlomi lomi sve polomi

Edited by Hartmann

• Author

Uze setПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4

• Author

Jbt, gejm je trajao 17 minuta. Ode i reketПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4

poludeo je :lol:Bravo za Wawu... samo, dokle ce ovako... usput, onaj passing, sta ono bi jbt, odakle je izvukao? :o