September 5, 201311 yr A kao ne bi imao "free ticket to finals" da je kojim slučajem dobio električni zeka :D
September 5, 201311 yr Pa Ferera bi jos lakse dobio nego sto ce Gaskea, ovaj moze mozda nesto minimalno da ga namuci.
September 5, 201311 yr Ferrer ga je vec dobijao na betonu... Gasquet ce proci otprilike kao i Robredo... mislim, znalo da se ako Rafa bude igrao kako ume da ce 95% doci u finale. ali ono nocas je bilo bas bezobrazno :D u principu, ako drugo polufinale dobije Murray rekao bih da su 70-30 sanse da Rafa uzme titulu. ako uzme NJole, 55-45 sanse za NJoleta.
September 5, 201311 yr ja ne znam je li do neta ili je do mog budjavog telefona, ali meni se cini ko da ovde samo freakns pise, samo njegove carsafe vidim :lol:Elem, posto njole nije bicikl'o ove godine oko mc, ima da se namuci vec sa kolonelom, pa onda sa makijem (sori, nemam tm na fonu) i onda ce da ga samelje nadal u finaluPozdrav svima sa suncane sitonije :)
September 5, 201311 yr Brajani zaustavljeni u 1/2f od Paesa/Stepaneka (nije mu loša majca)sad počinju Wawa-Marej, ja verujem da šampion može već sad pasti
September 5, 201311 yr Mora wawa uzeti ovaj set il će se raspasti.editlomi lomi sve polomi Edited September 5, 201311 yr by Hartmann
September 5, 201311 yr Author Jbt, gejm je trajao 17 minuta. Ode i reketПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4
September 5, 201311 yr poludeo je :lol:Bravo za Wawu... samo, dokle ce ovako... usput, onaj passing, sta ono bi jbt, odakle je izvukao? :o