Jump to content
IGNORED

US Open PbP

renne

Recommended Posts

Posted

Gaske odučava od tenisa FereraПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4

• Replies 761
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• freakns

70

• renne

58

• harper lee

52

• duda

43

Top Posters In This Topic

Posted

sta mu je napravio, auuuuuu... jos ima free ticket to finals sa Gasquetom

Posted

A kao ne bi imao "free ticket to finals" da je kojim slučajem dobio električni zeka :D

Posted

Pa Ferera bi jos lakse dobio nego sto ce Gaskea, ovaj moze mozda nesto minimalno da ga namuci.

Posted

Ferrer ga je vec dobijao na betonu... Gasquet ce proci otprilike kao i Robredo... mislim, znalo da se ako Rafa bude igrao kako ume da ce 95% doci u finale. ali ono nocas je bilo bas bezobrazno :D u principu, ako drugo polufinale dobije Murray rekao bih da su 70-30 sanse da Rafa uzme titulu. ako uzme NJole, 55-45 sanse za NJoleta.

Posted

ja ne znam je li do neta ili je do mog budjavog telefona, ali meni se cini ko da ovde samo freakns pise, samo njegove carsafe vidim :lol:Elem, posto njole nije bicikl'o ove godine oko mc, ima da se namuci vec sa kolonelom, pa onda sa makijem (sori, nemam tm na fonu) i onda ce da ga samelje nadal u finaluPozdrav svima sa suncane sitonije :)

Posted

Brajani zaustavljeni u 1/2f od Paesa/Stepaneka (nije mu loša majca)sad počinju Wawa-Marej, ja verujem da šampion može već sad pasti

Posted

Vava prilično solidan u početku, muči Makija u svakom servis gemu do sad.

Posted

Murray u pushing modu za sada. stoji cirka 14m iza osnovne linije. ogavno

Posted (edited)

Mora wawa uzeti ovaj set il će se raspasti.editlomi lomi sve polomi

Edited by Hartmann
Posted

Uze setПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4

Posted

Jbt, gejm je trajao 17 minuta. Ode i reketПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4

Posted

poludeo je :lol:Bravo za Wawu... samo, dokle ce ovako... usput, onaj passing, sta ono bi jbt, odakle je izvukao? :o