Jump to content
IGNORED

US Open 2013

renne

Recommended Posts

Posted

Slabo Đoković započeo ovaj meč

• Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• duda

15

• renne

10

• Čutura

9

• mlatko

9

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Meni u prošlom meču sa Berankisom i ovom do sad, Novak deluje potpuno prosečno i neinspirativno. Kao da gledam Davidenka ili Simona... :isuse:

Posted

ode covek na nedelju dana i zatekne... 3 stranice :(e bas ste se ulenjili...elem, obzirom da nisam imao internet na odmoru a da ove nase papagaje sa ES ne mogu da slusam, nisam se nesto nagledao tenisa. od onoga sto sam video je da NJole igra ko baba(sta mu je kog djavola sa beHendom?) i da Nadal przi za sve pare(mislim da je ovo nivo igre koji nije imao ni 2010 kada je uzeo US Open... jedino mu servis nije onako ubitacan ko pre tri godine). ne znam kako su Federer i Murray igrali,sve u svemu, NJole mora da pronadje beHend. ostalo je OK, siguran sam da ce podici formu kako budu isli mecevi... valjda hoce, jeli :D

Posted
ode covek na nedelju dana i zatekne... 3 stranice :(
isto :lolol: , internet misaona imenica.ili je turnir baš neinteresantan, ili smo falili frik i ja :lolol:
Posted

Velika stvar za nju kada dobije neizvjestan meč, ne dešava se to tako često.Ako ostanu rezultati koji su trenutno na snazi, do polufinala bi je dijelili Korne i Riske ili Gluško.

Posted
Nista fantasy, doduse ja sam popunio bracket na zvanicnom sajtu
kako stojiš? i ja sam popunio i od 4000 u Wta sam bio oko 2000 mesta a kod Atp na oko 3000 od 5 :lala:
Posted
kako stojiš? i ja sam popunio i od 4000 u Wta sam bio oko 2000 mesta a kod Atp na oko 3000 od 5 :lala:
Kod zena sam 231 a kod muskaraca 235 s tim da su me Delpo i Janovic unakazili na startu, a danas i Kvitova
Posted

Tipsa objasnjava jbt! uz najlaksi moguci zreb, covek prosao 3 kola... sada Ferrer, znaci cao pa-pa, ali ipak, konacno posle Australije pristojan rezultatNJole nocas tek u 1. posle njega DZejlena. oboje ih stave u nocni program jbg

Posted (edited)

A ispadanje Voznijacki više nije vijest?Kao i obično, na njoj je moglo dobro da se zaradi, kvota na Đorđi 4.5..nažalost, nisam dobro vezao.edit: Što se fantazija tiče, šta se desilo sa onim koji je postojao do prije par godina, mislim da je forumaš dare ostavljao linkove?..bilo je dosta učesnika sa ppp-a, neki su ostvarivali i dobre rezultate.

Edited by keitel
Posted

Takve stvari se ne vežu. Sve preko tri se singlira. Hoću da se obesim kad mi tako neka kvota propadne zbog nekih 1.50;1.60