Jump to content

US Open 2013

Featured Replies

ma renne ja ti se u to ništa ne razumemmlatko dao link, ljudi sve bukvalno nacrtali i nije bilo neko smaranje i radi sve

jock, nececim se otvori prozorce adresa se promeni u ovo
Da li si kliknuo na dugme START ( gore levo ) u okviru prozorčića "Modify Headers" prilikom ovih setovanja. Ja recimo to nisam bio uradio i dobijao sam isto što i ti

Izgubila Krunic prvi set 6:4, Drzala se do 4:4.

instalirao kepard u medjuvremenu, sad fercera u hd-u :0.6:aaaaaaaaaaaaaa.pa ovaj kepard ima 30 minuta daily trial za dzabe, za vise mora da se plati :smoris:

Edited by Takanohana

pa teško je za očekivati da ona može da pobedi dosta iskusniju vandevege

a može li sa tim kepardom da se gleda iz hroma i šta se radi kad se to instaliramalo me smara ovaj ff, nisam navikla

Kladionice su joj davale preko 30% sanse. Znaci nije bas da se ne moze nadati ponedi.

• Author
a može li sa tim kepardom da se gleda iz hroma i šta se radi kad se to instaliramalo me smara ovaj ff, nisam navikla
Možeš iz bilo kod browsera, to je VPNПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4
Da li si kliknuo na dugme START ( gore levo ) u okviru prozorčića "Modify Headers" prilikom ovih setovanja. Ja recimo to nisam bio uradio i dobijao sam isto što i ti
jesam, promeni boju u crveno sve po ps-u medjutim na sred prozorceta mi sada izadje ovo
We're sorry, this stream is not available in your area.Click here to listen live to USOpen.org Radiopresented by American Express.

Nisikori gubi 2:0. Alex servirala za set i nije osvojila. 5:5.

jesam, promeni boju u crveno sve po ps-u medjutim na sred prozorceta mi sada izadje ovo
pojedi kolacice i obrisi svesku iz ff istorije.. ;) ostala ti je sigurno neka veza koja blokira

Izgubila Krunic 6:4 7:6edit: sad skontah da ovo nije PbP topic. Izvinjavam se. Brisite ili prebacite.

Edited by Timmy

pojedi kolacice i obrisi svesku iz ff istorije.. ;)ostala ti je sigurno neka veza koja blokira
:pera:

Taj modify header toliko lepo radi, da sam uspeo nehotice da se prijavim i na Spotify.Dobro, posle me je iznapušavao kroz program, ali bio je zbunjen 2-3 dana

Gospode, kako je iritantan ovaj komentator na Eurosportu. Kao radio da slusam.