Jump to content
IGNORED

US Open 2013

renne

Recommended Posts

Posted

ma renne ja ti se u to ništa ne razumemmlatko dao link, ljudi sve bukvalno nacrtali i nije bilo neko smaranje i radi sve

• Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• duda

15

• renne

10

• Čutura

9

• mlatko

9

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
jock, nececim se otvori prozorce adresa se promeni u ovo
Da li si kliknuo na dugme START ( gore levo ) u okviru prozorčića "Modify Headers" prilikom ovih setovanja. Ja recimo to nisam bio uradio i dobijao sam isto što i ti
Posted

Izgubila Krunic prvi set 6:4, Drzala se do 4:4.

Posted (edited)

instalirao kepard u medjuvremenu, sad fercera u hd-u :0.6:aaaaaaaaaaaaaa.pa ovaj kepard ima 30 minuta daily trial za dzabe, za vise mora da se plati :smoris:

Edited by Takanohana
Posted

pa teško je za očekivati da ona može da pobedi dosta iskusniju vandevege

Posted

a može li sa tim kepardom da se gleda iz hroma i šta se radi kad se to instaliramalo me smara ovaj ff, nisam navikla

Posted

Kladionice su joj davale preko 30% sanse. Znaci nije bas da se ne moze nadati ponedi.

Posted
a može li sa tim kepardom da se gleda iz hroma i šta se radi kad se to instaliramalo me smara ovaj ff, nisam navikla
Možeš iz bilo kod browsera, to je VPNПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4
Posted
Da li si kliknuo na dugme START ( gore levo ) u okviru prozorčića "Modify Headers" prilikom ovih setovanja. Ja recimo to nisam bio uradio i dobijao sam isto što i ti
jesam, promeni boju u crveno sve po ps-u medjutim na sred prozorceta mi sada izadje ovo
We're sorry, this stream is not available in your area.Click here to listen live to USOpen.org Radiopresented by American Express.
Posted

Nisikori gubi 2:0. Alex servirala za set i nije osvojila. 5:5.

Posted
jesam, promeni boju u crveno sve po ps-u medjutim na sred prozorceta mi sada izadje ovo
pojedi kolacice i obrisi svesku iz ff istorije.. ;) ostala ti je sigurno neka veza koja blokira
Posted (edited)

Izgubila Krunic 6:4 7:6edit: sad skontah da ovo nije PbP topic. Izvinjavam se. Brisite ili prebacite.

Edited by Timmy
Posted
pojedi kolacice i obrisi svesku iz ff istorije.. ;)ostala ti je sigurno neka veza koja blokira
:pera:
Posted

Taj modify header toliko lepo radi, da sam uspeo nehotice da se prijavim i na Spotify.Dobro, posle me je iznapušavao kroz program, ali bio je zbunjen 2-3 dana

Posted

Gospode, kako je iritantan ovaj komentator na Eurosportu. Kao radio da slusam.