August 26, 201311 yr Nista fantasy, doduse ja sam popunio bracket na zvanicnom sajtuedit: @TakanohanaDa li si instalirao add-on Modify headers?Ako si instalirao onda mozes ovde naci kontrole za taj add on Edited August 26, 201311 yr by Tinman
August 26, 201311 yr resio, ima add-on dugme na dnu stranice, iskopirao sta treba i sad cekam pet sati da vidim dal radi :)
August 26, 201311 yr @ dudaAko ti to ne bude radilo, skini i instaliraj programče koje se zove "KEPARD". Kad se registruješ podesi ga da radi sa američkom zastavom, trebalo bi da možeš onda da gledaš ovaj HD stream.hvala, sad sam sve uradila pa i ja čekam 5 da vidim radi liako ne,probaću taj kepard
August 26, 201311 yr jock, nece cim se otvori prozorce adresa se promeni u ovo http://www.usopen.org/en_US/console/lcBlock.html
August 26, 201311 yr Ne volim da gledam kako semafor radi, makar mi u pozadini išla i skupština Srbije. Lakše mi je mnogo dok gledam kako teče meč.
August 26, 201311 yr striming kasni čitava 2 poena@takanohana, pa da li si ispratio sve korake, baš je precizno sve dato
August 26, 201311 yr Author pa o tom strimu i pričamo, samo što treba uraditi ta neka podešavanja u ff ma ne trebaju podešavanja, samo startuješ neki od proksija, recimo Kepard