yolo Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 kum, nije valjda on prenosio? puko mu glas? taman sam poverovao da je RTS nasao jos jednog degenerika njegovog kalibra....
Mark Rothko Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 Još ima brojanicu i krst oko vrata. :DBekrić - četnik sa preponom
Psihodelija Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 kum, nije valjda on prenosio? puko mu glas? taman sam poverovao da je RTS nasao jos jednog degenerika njegovog kalibra....ne diraj raleta, covek je car.naravno, korac je :ziga: bekric bogovski.
Quizmaster Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 (edited) Čitao sam da je Sebastijan Kou još u polufinalu izjavio ushićeno "Gde trenira ovaj moćni dečko?". Šta ćeš veći kompliment kad tako nešto kaže legenda atletike, a nije samo on, svi koji su gledali kako trči Emir Bekrić zadivljeni su. Svaka mu čast, ovo što je on priredio i ona neverovatna trka Nađe Higl, to se gleda kroz suze! Edited August 16, 2013 by Quizmaster
Arkadija Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 (edited) Sad kad sam malo sabrala misli, došla sam do zaključka da su moje 3 želje, kao nekoga ko voli i prati sport skoro ceo život, još malo pa u potpunosti ispunjene.Prva je bila da fudbalska reprezentacija pobedi Nemačku na svetskom prvenstvu- ispunjeno,druga da neki naš teniser osvoji Vimbldon- ispunjeno,treća da neki naš atletičar pobedi u nekoj sprinterskoj disciplini na velikom takmičenju- skoro ispunjeno :D :D :DJoš jednom, bravo za Bekrića. Edited August 16, 2013 by Arkadija
Parsons Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 kapiram (ustvari nadam se) da se neko zezao.Čestitke. Samo čemu tolika ezforija. Kenija već ima 3 zlatne medalje, Etiopija 2 zlatne, a na primer, Hrvatska 1 zlatnu! A ispred nas su i Bocuana, Katar, Nigerija.... ne spominjev veće zemlje.(Andjela, 16. avgust 2013 00:00)
bigvlada Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 Mene još bole tabani (od skakanja), dlanovi (od tapšanja), i grlo (od urlanja), ali sam pun seratonina za celu nedelju. Sve mi lepo. :DHej, imamo medalju u atletici. U sprinterskoj disciplini. Šta je sledeće? Hokejaši osvajaju medalju? :)Dečko ima fantastičan finiš, i kao što je neko rekao, on bi prestigao i prvu dvojicu u sledećih pet metara. Iskreno sam očekivao plasman oko 6. mesta jer je imao najlošije vreme od svih u finalu. Naklon do poda. Bekrija nije otrcao poslednju deonicu,on ju je naprosto vozio!Bravo majstore!Zelim ti da se i dalje razvijas i da ti ova medalja bude samo podstrek za RIO 2016 i tvoje najbolje izdanje.Malo me je ovo podsetilo na 1991. godinu,Tokio ,SP i tadasnju najbrzu belu stafetu na 4X400 -Slobodan Brankovićc Nenad Đurovic, Dejan Jovkovic,Ismail Macev. Ovo. Poslednji put sam ovako skakao baš kada sam gledao tu trku. Posle sam pokušao da se setim sastava ali sam se setio samo Ismaila Mačeva i Slobodana Brankovića. Ismail je onako mali trčao za sve pare pored onih nabildovanih crnaca. I onda u vestima vidim da su Zvezda i Partizan proneverili 50 miliona evra a i dalje traže pare od države. Ako ovo nije dovoljno da se napravi specijalizovan stadion i propratna infrastruktura za atletičare (i plivače) onda ne znam šta jeste.
Jean-Luc Picard Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 Ma to ide lančano. Sad svi veruju da mogu :). Bravo i za Tatjanu
panta rhei Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 kako je krenulo imacemo bar jos 2 medalje :D
Frank Pembleton Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 ne diraj raleta, covek je car.naravno, korac je :ziga: bekric bogovski.Rale mali tranzistor je car.Sad kad gledam ovo tek kapiram koliko je covek dobar.U celoj frci video je da je slika na skoku u vis i dao info ko skace i koliko ;)
Drug Chabor Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 Raleta sam video na krosu za klince u Indjiji, covek je znao svako 12-godisnje dete po imenu.
yolo Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 Rale mali tranzistor je car.Sad kad gledam ovo tek kapiram koliko je covek dobar.U celoj frci video je da je slika na skoku u vis i dao info ko skace i koliko ;)stavicu te na IL :)
Recommended Posts