Jump to content
IGNORED

najbolja stvar koju ste ikad čuli, ali samo jedna.

MocaVukotic

Recommended Posts

Posted

Ne znam da li sam participirao na ovom topiku, rekao bih da nisam. Jedna je mnogo teška odluka, ima ih gomila pjesama koje su mi bile najbolje ikad u svoje vreme, trenutno je ova, em mi je omiljeni bend ikad (bez konkurencije, koliko god voleo neke druge), em je spot savršen, em mi je svež dodatak u repertoaru benda, a neke pesme se dodatno duboko spoznaju kada se i prosviraju...

Posted

Najbolja stvar koju sam ikad čuo (od Human League), ali samo jedna... Što kažu klinci, I killed the replay button.

Posted

al ovde neki zloupotrebljavaju

• 2 weeks later...
Posted

Dugo sam razmišljao. I evo je, u (trenutno) najomiljenijoj mi verziji, solo na kraju raskiva matere.

Posted

Što? Jel voliš stvar pa ti je bedak što ga obrađuju neki koje ne voliš? Mislim, ni ja baš ne slušam garbage, ali ovo je objektivno otkinulo, budimo ljudi iako smo forumaši.

Posted

OK, original je po meni zaista jedna od najboljih pop-rok pesama ikada, i u verziji Peti, i Springstina, i Deset iljada manijaka, pa me čudi da nam se tako razlikuju gledišta na ovu obradu. Moguće je da si (pre)veliki fan Springstina, a ja sam samo kežual, mada stvarno cenim i gotivim par desetina njegovih pesama (a cenim da bih voleo i ostalo, samo da sam ikada detaljno preslušao aaaa sve).

Posted

Verzija zvuci kao cover rezident benda u Bitefu, ne moze da se poredi sa originalom. Na veliku si svetinju udario.

intervenisi da ne moram ja :fantom: