Kayser Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 http://www.imdb.com/title/tt2925636/?ref_=fn_al_tt_2
Ajant23 Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Nisam puno proučavao nemačku kinematografiju, ali ovo mi deluje iznenađujuđe dobro. E, e, tako, po zemljama... Pa, nije Venders valjda visio po pariskoj kinoteci i natavljao se na Antonionija i Nikolasa Reja...Po zemljama, bravo, bravo!Tako se i Tarkovskom i Bregmanu i Polanskom pristuma, samo napred ^_^
zakintos Posted August 1, 2013 Author Posted August 1, 2013 Što se ženiraš?Pitam te kao ozbiljnog i iskusnog forunaša, sa ogromnim brojem postova...
Tsai Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Jace je od njega, vidis da se raspada od dosade ovde.
Ajant23 Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Daj mu onda preporuči jedan dobar iz beneLuksa...
Tsai Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Hahahaha.Ma sve je to na mestu, ali ipak postoji kulturoloske razlike koje cine "kinematografiju (ubaci random zemlju)". Istorija, mitovi, legende, geografski polozaj i sve sto ide uz to blablaXtruc... znas i sam...Naravno da je Venders visio po pariskoj kinoteci i da je Tsai gledao Karpentera ko blesav ali Venders ne bi bio isti van Nemacke kao sto Tsai ne bi van Tajvana...Kapiram da kontas i da je ovo potpuno nepotrebno uopste napisati.
Tsai Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Beneluks: Santal Akerman, braca Darden... mada to je Belgija u oba slucaja.S' tim sto su ćanbrala Darden u slobonom padu
Ajant23 Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Funny how falling feels like flying, for a little while...
Tsai Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 I have a prediction:Sa takvim ponasanjem ces ostati sam na ovom forumu sa sto hiljada postovaNaravno da su blizi npr Vlada Perisic iz Srbije i Zvone Juric iz Hrvatske, nego Perisic i Dragojevic, ali specificnosti po narodima i/ili zemljama ima.
Zutoplavi Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 (edited) Da li se ovo može smatrati " skrivenim biserom":?U odnosu na nemačkog zlikovca kakvog ovde igra Peter Karsten, njegove role oficira i diplomata u našim produkcijama bile su sve sami humanitarci. Edited August 2, 2013 by Zutoplavi
I*m with the pilots Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 Meni kad neko kaze "skriveni biser", odmah pomislim na "The Accidental Tourist" (Lawrence Kasdan, 1988) mada ne znam koliko je "nepoznat", Geena Davis je dobila Oskara za sporednu u njemu..
MocaVukotic Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 jedan od najlepših filmova 80-ih, choose me (alan rudolph)http://www.youtube.com/watch?v=OwNS4mxVWUA
Recommended Posts