James Marshall Posted July 20, 2016 Posted July 20, 2016 Ne mogu sad da nađem, ali super komentar jednog bota na temu The Izložbe "Ne vidim u čemu je problem da se javno prikaže pisanje medija".
pacey defender Posted July 21, 2016 Posted July 21, 2016 (edited) После свађе у дворишту куће, Игњат Бећић тридесетак пута убо ножем свог оца Златана Бећића, наочиглед његове 72-годишње мајке Branko Scandinaviaпре 30 минута Uvek sam veoma oprezan kada saznam da je osoba jedinac_ca,(bez brata ili sestre).Uostalom psihologija je puno proucavala takve licnosti,posebno kod Srba i Vlaha. Одговори | Препоручујем 0 soko_banjaпре 3 сата Iza svakog čoveka koji nije u stanju da održi brak a ima decu ,krije se opasnost da razočarenje deteta zbog raspadnute porodice preraste u agresiju. Ovo zvuči surovo ali stvarnost pokazuje da je tako.Kod nas a i u razvijenijim sredinama od naše razvodima se pribegava bez mnogo razmišljanja.Stari patrijahalni sistem koji sa druge strane ima mnogo svojih mana ipak je očuvanje porodice smatrao svojim prioritetom jer je ona stub svakog društva. Razmišljate o tome. Edited July 21, 2016 by pacey defender
Reaktor Posted July 21, 2016 Posted July 21, 2016 Kod ovakvih vesti redovno niknu komentari od kojih mi dođe da izvršim sepuku i sudoku istovremeno.
pacey defender Posted July 22, 2016 Posted July 22, 2016 neko 22. jul 2016. 10:46 #4142131 Hajde sad multikulturni volonteri iz raznih NVO-a,ponesite hranu od kuce da nahranite vase islamske miljenike na njihovom putu ka Evropi gde su posli da multikulturno obogate evropske gradjane i gradjanke(posebno u Kelnu,Parizu i Nici) i da sire religiju mira i tolerancije.Ko finansira te NVO?Soroševi fondovi.Koliko ima Srba u Srbiji koji nemaju redovne obroke ili lose porcije? Ocenite Preporučujem 94 Ne preporučujem 1 Odgovorite na komentar
Hella Posted July 22, 2016 Posted July 22, 2016 (edited) generalno je u pravu ali je ipak dobro što belolistićarska država ne ferma i izgladnjuje svoje tupsončine od birača i kako nema hrane kad su je prodavali po kulovgradu a ovde u migrantskom kampu uzmu 1 konzervu iz kese a ostalo frljnu u kontejner pa dođu cigani i pokupe true story Edited July 22, 2016 by Hella
pacey defender Posted August 8, 2016 Posted August 8, 2016 Da je ratno stanje mislim da bi imali manje žrtava u poslednjih mesec dana! KOmentar na vest o saobraćajnoj nesreći u Surčinu.
Desmond Bojčinski Posted August 17, 2016 Posted August 17, 2016 Usracu se na tekst,ne znam šta reći : http://www.vice.com/rs/read/zasto-je-marihuana-zaista-opasnija-od-cigareta?utm_source=vicefbsr
akibono Posted September 6, 2016 Posted September 6, 2016 kad komentariše školovani bot :) Морава Јужнапре 15 сати Овај Ањели само касни-скоро 500 година.Јер,како су протестанти-лутерани, калвинисти,англиканци преузели надзор над светским финансијама,почела су прва усељавања у Холандију из Венеције (ондашње светске финансијске престонице) и Шпаније-пуне злата из Западне Индије. Одговори | Препоручујем
vathra Posted September 8, 2016 Posted September 8, 2016 kad komentariše školovani bot :) Каква школа, то мора да је покупио из неке теорије о илуминатима.
Hella Posted September 26, 2016 Posted September 26, 2016 ovo je sve jedan te isti lik mmw Bravo Orban Viktore, tako se brani svoj narod od zionozma i njihovog ubijanja bele rase! (dd, 26. septembar 2016 07:32) Preporučujem (+643) Ne preporučujem (-136)
James Marshall Posted September 26, 2016 Posted September 26, 2016 Je li taj zionozam prelazan, je li otporan na antibiotike?
Takeshi Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 komentari na jutarnjem ispod vesti o erupciji vulkana i nestanku turista VIDEO: 'EKSPLODIRAO JE BEZ IKAKVOG UPOZORENJA' Velika drama zbog iznenadne erupcije vulkana, nestalo 389 stranih turista!'
adam Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 (edited) sta je zajednicko za marinu abramovic, satanizam i hilari klinton http://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2016&mm=11&dd=05&nav_id=1196163 Opste poznato je da sama svetska elita je u stvari jako satanisticki nastrojena.Broj nestale dece sirom sveta je ogroman i mahom oni zavrse kao deo raznih obreda. O ovome se nigde ne prica a prica nije nikakva naucna fantastika nego cista realnost. To su tako zataskane stvari,kao i Vatikanska orgijanja sa decacima. (StokholmskiLemur, 5. novembar 2016 15:56) # Link komentara Preporučujem (+109) Ne preporučujem (-38) Edited November 5, 2016 by adam
čekmeže Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 Mislim da sam viđao i ranije tog lemura, loži ljude.
Recommended Posts