Jump to content

Draft Fantasy Premier League 2013/14

Featured Replies

• Author

Зависи колико се људи пријави. 

Нисам сигуран ни да ћу ја учествовати, мозак ми је прегорео ове године од класика, драфта и ултимејта.  

Ultimat definitivno leti kroz prozor. Draft ide od uzbudljivog pocetka, do poprilicnog smora kako sezona odmice.

• Author

За ултимејт се скроз слажем.

Што се Драфта тиче, горео сам прошле године када сам се борио за титулу, сада вршим трансфере само да бих указао поштовање осталим играчима, а у суштини ме баш брига.

Јако значи када је добра и уједначена лига, када један бод одлучује утакмице и преживљавање у лиги онда је мање битно што су сви активни клубови мање-више исти на крају сезоне. ПППремијер ми је озбиљан ролер-костер баш због тога. 

Evo i zvanicno cestitke Johnu na osvojenoj H2H tituli. Meni za utehu vicesampionska u H2H i lagano osvojen trofej u Classici, uz najverovatnije prelaz magicne cifre od 2.000 pts za vikend. H2H je kurva pa su ti bodovi rasporedjeni kako su rasporedjeni, al sta da se radi, nije ni ovo lose s obzirom da sam u prvoj rundi birao Felainija. Ako nista onda zbog toga nisam zasluzio obe krune.

• Author

Придружујем се честиткама Џону, као и самохвали: невероватно 4. место коло пре краја! Зашто невероватно? Ово су моји драфтови: Митроглу, Бен Арфа, Солдадо и Холтби, а уз њих и повређени Чех и повређени Мираљаш. Ти момци су остварили 6 победа у последњих 8 утакмица. Како? Не знам! 

I ja se pridruzujem cestitkama.

Dobar sam bio u obe lige u prvom delu sezone, ali onaj dodatni draft me upropastio.

Bice bolje sledece sezone™.

Hvala na cestitkama :).

Ovo i jeste car drafta da moj 2 pik bude igrac koji je pravio razliku cele sezone.

Cestitke Dzonu, kao i Duci na pobedi u klasiku!

S obzirom da sam veci deo sezone proveo na 10-om mestu, konacno peto mesto - odlican rezultat. Da se prvi pik Benteke nije ispovredjivao kao blesav (a otkinuo je na pocetku, verovao sam da ce da sabije ovu sezonu), bilo bi i bolje, ali i ovako je super, nadam se da ponavljamo iduce sezone.