Tolaa Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 i Derbi u sledecem kolu. Valjda cu imati 11 igraca, mada tesko, Rio, Cahill i Hernandez verovatno opet nece videti terena. 2 free transfera vucem vec nekoliko kola, a nista ne mogu da uradim s njima.
nbg4ever Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Sta tek ja da kazem, sa pikovima poput Lamele, Navasa, Snodgradsa i Osvalda? Em mi uzese pare, em ne igraju. Takodje imam 2Ft, i ne znam sta da radim s njima. Odbrana mi je ok, na sredini sam uzeo onog Tauzenda samo zato sto mu value raste. A realno znam da nece nista uraditi.Sent from my Nexus 4
Sam Spade Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Sine, meni su 2 prva pika Mata i Mića, + Jelavić u nekom kasnijem delu.
zoki Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Uf, sve mi vas žao.. Ja sam, bre, draftovao Zahu Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2
Moća Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Aguero i Runi kakav iskusan draft :fantom:Jedino muku mucim sa Eriksenom
Behemoth Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Ja hocu Sukija :) ne znam ko ga ima, ali nudim Ozila za njega.
nbg4ever Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Ima ga moj sledeci rival, i sapatnik sa zacelja tabele :isuse:Crko dabogda.
nbg4ever Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Samo rival. Sukija imam u "pravom" timu.Postacu podvojena licnost. Juce Silva, sutra Suki...
ducca Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Zar ne besmo Sukija ostavili nekome ko se nije pojavio u draftu, Zoki cini mi se Inace ja sam izbriljirao sa Felainijem u prvom krugu.
zoki Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Nije kod mene, kod kralja je, njemu smo ga ostavili jer nije bio na draftu.. Sjajan potez svih nas Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2
nbg4ever Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Ja sam za to da ga se izbaci. Ko je za?Ponovni izbor ce biti organizovan u skladu sa originalnim rasporedom pikova. Dakle, prvi kaze: "ja cu Sukija". Drugi kaze: "ja cu sukijeve kopacke", treci kaze: "ja cu dres". I tako sve dok ne Praslin ne pokupi gace, ili papuce
ducca Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 Elem, posto iz nekog razloga konacan spisak draftovanih nije objavljen na prvoj strani, Coltrane-ov potpis mi je orjentir koga smem a koga ne. Medjutim tamo fale Ramsey i Jaskalainen koje je Sam Spade naknadno odabrao jer je bio odsutan prilikom bonus drafta, pa sad ne bi bilo lose da se to verifikuje i update-uje JC-ov potpis...
Recommended Posts