Jump to content
IGNORED

Draft Fantasy Premier League 2013/14

Прслин

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• John Coltrane

169

• nbg4ever

131

• Прслин

131

• Moća

122

Posted
:fantom: i :fantom:
Derbi u sledecem kolu. Valjda cu imati 11 igraca, mada tesko, Rio, Cahill i Hernandez verovatno opet nece videti terena. 2 free transfera vucem vec nekoliko kola, a nista ne mogu da uradim s njima.
Posted

Sta tek ja da kazem, sa pikovima poput Lamele, Navasa, Snodgradsa i Osvalda? Em mi uzese pare, em ne igraju. Takodje imam 2Ft, i ne znam sta da radim s njima. Odbrana mi je ok, na sredini sam uzeo onog Tauzenda samo zato sto mu value raste. A realno znam da nece nista uraditi.Sent from my Nexus 4

Posted

Sine, meni su 2 prva pika Mata i Mića, + Jelavić u nekom kasnijem delu.

Posted

Uf, sve mi vas žao.. Ja sam, bre, draftovao Zahu :isuse: Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2

Posted

Aguero i Runi kakav iskusan draft :fantom:Jedino muku mucim sa Eriksenom :cry:

Posted

Ja hocu Sukija :) ne znam ko ga ima, ali nudim Ozila za njega.

Posted

Ima ga moj sledeci rival, i sapatnik sa zacelja tabele :isuse:Crko dabogda.

Posted

Samo rival. Sukija imam u "pravom" timu.Postacu podvojena licnost. Juce Silva, sutra Suki...Mask.gif

Posted

Zar ne besmo Sukija ostavili nekome ko se nije pojavio u draftu, Zoki cini mi se :isuse: Inace ja sam izbriljirao sa Felainijem u prvom krugu.

Posted

Nije kod mene, kod kralja je, njemu smo ga ostavili jer nije bio na draftu.. Sjajan potez svih nas :lol:Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2

Posted

Ja sam za to da ga se izbaci. Ko je za?Ponovni izbor ce biti organizovan u skladu sa originalnim rasporedom pikova. Dakle, prvi kaze: "ja cu Sukija". Drugi kaze: "ja cu sukijeve kopacke", treci kaze: "ja cu dres". I tako sve dok ne Praslin ne pokupi gace, ili papuce

Posted

Elem, posto iz nekog razloga konacan spisak draftovanih nije objavljen na prvoj strani, Coltrane-ov potpis mi je orjentir koga smem a koga ne. Medjutim tamo fale Ramsey i Jaskalainen koje je Sam Spade naknadno odabrao jer je bio odsutan prilikom bonus drafta, pa sad ne bi bilo lose da se to verifikuje i update-uje JC-ov potpis...