Jump to content
IGNORED

Draft Fantasy Premier League 2013/14

Прслин

Recommended Posts

Posted

Negredo gol, Silva asist... A ja stavila Hose Enrikea za kapitena. :fantom:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• John Coltrane

169

• nbg4ever

131

• Прслин

131

• Moća

122

Posted

Agero gol a Runi kapiten.Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Posted

Lukaku i YAYA :Hail: i lepo ostavljanje Jagielke i Leskota na klupi iza Jonjoa.

Posted

Bejns nula bodova ^_^Al mi ovoga puta nije kapiten. Kal Osvaldo Drogo ce pokidati, I tells ya!Sent from my Nexus 4

Posted

Aquero promasio penal, Howard autogol :rolf:

Posted

Remy :thumbup: Ni Jose Enrique© nije los sa asistencijom, mada njega ima i Kalabaster uz Sukija©.

Posted

Rio nije ni na klupi, sto je super posto mi valjda ulazi Jagielka sa 5 + najverovatnije 2 bonusa, ako ne bude igrao pablo Hernandez koji mi je iz nekog razloga prva izmena a kom jos uvek stoji "Expected back 28 Sep".

Posted

Izgleda i moji Konji vrani dobili, i vezali tri pobede, i to bez prva dva pika koja sam imao na draftu, Kazorle i Kotunja™.

Posted

Bogme svi su izgedi da se potpuno preorjentisem na draft ove sezone posto s originalnim timom ne mogu da opepelim... Jos kad bi me moj jebeni prvi pik Felaini :isuse: malo ispostovao...nekad...ikad

Posted

Negde procitah da je Felaini out za naredna 2 meseca.Sent from MH using Tapatalk 2

Posted

Znam. Mada sam jutros procitao i da ce biti fit za Hrvate. JLZ

Posted
Bogme svi su izgedi da se potpuno preorjentisem na draft ove sezone posto s originalnim timom ne mogu da opepelim... Jos kad bi me moj jebeni prvi pik Felaini :isuse: malo ispostovao...nekad...ikad
A i zanimljivije je, realno, vidis da smo svi u konkurenciji za prvo mesto.
  • 2 weeks later...
Posted

Tek sad sam videla da su i Cole© i Schurrle crveni, a ne igra ni Jose Enrique. Verovatno necu ni skrpiti 11 igraca. Cestitke Moci.