October 5, 201311 yr Bejns nula bodova ^_^Al mi ovoga puta nije kapiten. Kal Osvaldo Drogo ce pokidati, I tells ya!Sent from my Nexus 4
October 5, 201311 yr Remy Ni Jose Enrique© nije los sa asistencijom, mada njega ima i Kalabaster uz Sukija©.
October 5, 201311 yr Rio nije ni na klupi, sto je super posto mi valjda ulazi Jagielka sa 5 + najverovatnije 2 bonusa, ako ne bude igrao pablo Hernandez koji mi je iz nekog razloga prva izmena a kom jos uvek stoji "Expected back 28 Sep".
October 6, 201311 yr Izgleda i moji Konji vrani dobili, i vezali tri pobede, i to bez prva dva pika koja sam imao na draftu, Kazorle i Kotunja.
October 7, 201311 yr Bogme svi su izgedi da se potpuno preorjentisem na draft ove sezone posto s originalnim timom ne mogu da opepelim... Jos kad bi me moj jebeni prvi pik Felaini malo ispostovao...nekad...ikad
October 7, 201311 yr Negde procitah da je Felaini out za naredna 2 meseca.Sent from MH using Tapatalk 2
October 11, 201311 yr Bogme svi su izgedi da se potpuno preorjentisem na draft ove sezone posto s originalnim timom ne mogu da opepelim... Jos kad bi me moj jebeni prvi pik Felaini malo ispostovao...nekad...ikadA i zanimljivije je, realno, vidis da smo svi u konkurenciji za prvo mesto.
October 19, 201311 yr Tek sad sam videla da su i Cole© i Schurrle crveni, a ne igra ni Jose Enrique. Verovatno necu ni skrpiti 11 igraca. Cestitke Moci.