Tolaa Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 Negredo gol, Silva asist... A ja stavila Hose Enrikea za kapitena.
Moća Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 Agero gol a Runi kapiten.Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
John Coltrane Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 Lukaku i YAYA i lepo ostavljanje Jagielke i Leskota na klupi iza Jonjoa.
nbg4ever Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 Bejns nula bodova ^_^Al mi ovoga puta nije kapiten. Kal Osvaldo Drogo ce pokidati, I tells ya!Sent from my Nexus 4
Tolaa Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 Remy Ni Jose Enrique© nije los sa asistencijom, mada njega ima i Kalabaster uz Sukija©.
Tolaa Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 Rio nije ni na klupi, sto je super posto mi valjda ulazi Jagielka sa 5 + najverovatnije 2 bonusa, ako ne bude igrao pablo Hernandez koji mi je iz nekog razloga prva izmena a kom jos uvek stoji "Expected back 28 Sep".
Behemoth Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 Izgleda i moji Konji vrani dobili, i vezali tri pobede, i to bez prva dva pika koja sam imao na draftu, Kazorle i Kotunja.
ducca Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Bogme svi su izgedi da se potpuno preorjentisem na draft ove sezone posto s originalnim timom ne mogu da opepelim... Jos kad bi me moj jebeni prvi pik Felaini malo ispostovao...nekad...ikad
Behemoth Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Negde procitah da je Felaini out za naredna 2 meseca.Sent from MH using Tapatalk 2
ducca Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 Znam. Mada sam jutros procitao i da ce biti fit za Hrvate. JLZ
John Coltrane Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 Bogme svi su izgedi da se potpuno preorjentisem na draft ove sezone posto s originalnim timom ne mogu da opepelim... Jos kad bi me moj jebeni prvi pik Felaini malo ispostovao...nekad...ikadA i zanimljivije je, realno, vidis da smo svi u konkurenciji za prvo mesto.
Tolaa Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 Tek sad sam videla da su i Cole© i Schurrle crveni, a ne igra ni Jose Enrique. Verovatno necu ni skrpiti 11 igraca. Cestitke Moci.
Recommended Posts