Jump to content
IGNORED

Draft Fantasy Premier League 2013/14

Прслин

Recommended Posts

Posted
Ali ti se svakako smesi poraz u sledecem kolu evilsmile.gif
Ne da mi se nasmesio, nego je umro od smeha. Cestitam.
  • Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• John Coltrane

169

• nbg4ever

131

• Прслин

131

• Moća

122

Posted
Ne da mi se nasmesio, nego je umro od smeha. Cestitam.
Hvala hvala :)Izgleda cu opasno da ti se zamerim, dva poraza od mene imas u 2 nedelje.Btw, stavljam Berbu na trejding listu, pa ako ima interesenata mozemo pregovarati.
Posted

U regularnoj ligi cu se revansirati, a u draft cu igrati protiv tebe jos par puta, tako da ces imati priliku da dobijes oprost. :)Imam jednog igraca sa vise od 3 boda. I jednog sa 3. Posto ce Pantelia izgleda isto da izgubi, i pored sramotnog kola cu ostati na 1. mestu.

Posted

Moća je izgubio od čoveka koji je pored živog Stukija stavio Colemana za kapitena! :lolol:

ne znam šta da kažem. Žurio sam na svadbu, i tako....pogreši čovek :blush:

Posted

Ako postoji nagrada za idiota meseca, molim da mi se udeli. Izgubicu 42-41, zahvaljujuci Bejnsu kapitenu (NULA bodova). Da li treba da napomenem da sam u 12:29 prebacio traku sa Persija i osecao se poprilicno pametno kada sam video da ovaj ne igra.

Posted

Veruj mi da sam ja više iznenađen, već sam upisao n-ti poraz u svim fantazijima, nisam ni proveravao sve dok se nisi javio!! :lol:Eksperiment sa Fonteom© se isplatio!! :Hail: Ima nade za moje posrnule timove!! Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2

Posted

Pošto je Koltrejn banovan, je l' to znači da se brišu njegovi poeni dok je u banovini i da se ovo računa kao moja pobeda?

Posted

Draft tim mi konstatno ubija originalni, za sad je 316-278 :isuse:. Nesto je trulo u drzavi Danskoj...

Posted

Draft tim mi ubija mene. Maler za malerom ako nista bar cu imati prvog pika sledece godine :isuse:Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Posted
Pošto je Koltrejn banovan, je l' to znači da se brišu njegovi poeni dok je u banovini i da se ovo računa kao moja pobeda?
Gazio bi preko mrtvih :o Lukaku ce tek da vas "kara" :P
Posted

Jos jedan poraz na vidiku. Nemam pojma koga da stavim za kapitena, los raspored, niko mi nije siguran za neki ucinak, a Kalabaster ima Sukija. :(

Posted

Kad izbacim Brady ostaje mi 9+ milki u banci a nemam pojma sta da pazarim :(

Posted

Moze, al ako me savetujes koga da dovedem, resto dajem tebi.

Posted

A gde ja da te savetujem? Spuco sam pare na Persija, Lamelu, Navasa, DeGeu. Preskupi su, ali zato ne rade nista.Moja procena bi verovanto bila u fazonu "aj da kupimo Blekberi za 20 milijardi, deluje kao dobar dil" :isuse: