September 29, 201311 yr Ali ti se svakako smesi poraz u sledecem kolu Ne da mi se nasmesio, nego je umro od smeha. Cestitam.
September 29, 201311 yr Ne da mi se nasmesio, nego je umro od smeha. Cestitam.Hvala hvala :)Izgleda cu opasno da ti se zamerim, dva poraza od mene imas u 2 nedelje.Btw, stavljam Berbu na trejding listu, pa ako ima interesenata mozemo pregovarati.
September 29, 201311 yr U regularnoj ligi cu se revansirati, a u draft cu igrati protiv tebe jos par puta, tako da ces imati priliku da dobijes oprost. :)Imam jednog igraca sa vise od 3 boda. I jednog sa 3. Posto ce Pantelia izgleda isto da izgubi, i pored sramotnog kola cu ostati na 1. mestu.
September 30, 201311 yr Moća je izgubio od čoveka koji je pored živog Stukija stavio Colemana za kapitena! ne znam šta da kažem. Žurio sam na svadbu, i tako....pogreši čovek
September 30, 201311 yr Ako postoji nagrada za idiota meseca, molim da mi se udeli. Izgubicu 42-41, zahvaljujuci Bejnsu kapitenu (NULA bodova). Da li treba da napomenem da sam u 12:29 prebacio traku sa Persija i osecao se poprilicno pametno kada sam video da ovaj ne igra.
September 30, 201311 yr Veruj mi da sam ja više iznenađen, već sam upisao n-ti poraz u svim fantazijima, nisam ni proveravao sve dok se nisi javio!! :lol:Eksperiment sa Fonteom© se isplatio!! Ima nade za moje posrnule timove!! Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2
October 1, 201311 yr Pošto je Koltrejn banovan, je l' to znači da se brišu njegovi poeni dok je u banovini i da se ovo računa kao moja pobeda?
October 2, 201311 yr Draft tim mi konstatno ubija originalni, za sad je 316-278 . Nesto je trulo u drzavi Danskoj...
October 2, 201311 yr Draft tim mi ubija mene. Maler za malerom ako nista bar cu imati prvog pika sledece godine :isuse:Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
October 3, 201311 yr Pošto je Koltrejn banovan, je l' to znači da se brišu njegovi poeni dok je u banovini i da se ovo računa kao moja pobeda?Gazio bi preko mrtvih :o Lukaku ce tek da vas "kara" :P
October 4, 201311 yr Jos jedan poraz na vidiku. Nemam pojma koga da stavim za kapitena, los raspored, niko mi nije siguran za neki ucinak, a Kalabaster ima Sukija. :(
October 5, 201311 yr A gde ja da te savetujem? Spuco sam pare na Persija, Lamelu, Navasa, DeGeu. Preskupi su, ali zato ne rade nista.Moja procena bi verovanto bila u fazonu "aj da kupimo Blekberi za 20 milijardi, deluje kao dobar dil"