Tolaa Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 Ali ti se svakako smesi poraz u sledecem kolu Ne da mi se nasmesio, nego je umro od smeha. Cestitam.
Behemoth Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 Ne da mi se nasmesio, nego je umro od smeha. Cestitam.Hvala hvala :)Izgleda cu opasno da ti se zamerim, dva poraza od mene imas u 2 nedelje.Btw, stavljam Berbu na trejding listu, pa ako ima interesenata mozemo pregovarati.
Tolaa Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 U regularnoj ligi cu se revansirati, a u draft cu igrati protiv tebe jos par puta, tako da ces imati priliku da dobijes oprost. :)Imam jednog igraca sa vise od 3 boda. I jednog sa 3. Posto ce Pantelia izgleda isto da izgubi, i pored sramotnog kola cu ostati na 1. mestu.
Pokojni Ruxin Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 Moća je izgubio od čoveka koji je pored živog Stukija stavio Colemana za kapitena! ne znam šta da kažem. Žurio sam na svadbu, i tako....pogreši čovek
nbg4ever Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 Ako postoji nagrada za idiota meseca, molim da mi se udeli. Izgubicu 42-41, zahvaljujuci Bejnsu kapitenu (NULA bodova). Da li treba da napomenem da sam u 12:29 prebacio traku sa Persija i osecao se poprilicno pametno kada sam video da ovaj ne igra.
zoki Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 Veruj mi da sam ja više iznenađen, već sam upisao n-ti poraz u svim fantazijima, nisam ni proveravao sve dok se nisi javio!! :lol:Eksperiment sa Fonteom© se isplatio!! Ima nade za moje posrnule timove!! Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2
Sam Spade Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 Pošto je Koltrejn banovan, je l' to znači da se brišu njegovi poeni dok je u banovini i da se ovo računa kao moja pobeda?
ducca Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 Draft tim mi konstatno ubija originalni, za sad je 316-278 . Nesto je trulo u drzavi Danskoj...
Moća Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 Draft tim mi ubija mene. Maler za malerom ako nista bar cu imati prvog pika sledece godine :isuse:Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
John Coltrane Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 Pošto je Koltrejn banovan, je l' to znači da se brišu njegovi poeni dok je u banovini i da se ovo računa kao moja pobeda?Gazio bi preko mrtvih :o Lukaku ce tek da vas "kara" :P
Tolaa Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 Jos jedan poraz na vidiku. Nemam pojma koga da stavim za kapitena, los raspored, niko mi nije siguran za neki ucinak, a Kalabaster ima Sukija. :(
John Coltrane Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 Kad izbacim Brady ostaje mi 9+ milki u banci a nemam pojma sta da pazarim :(
John Coltrane Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 Moze, al ako me savetujes koga da dovedem, resto dajem tebi.
nbg4ever Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 A gde ja da te savetujem? Spuco sam pare na Persija, Lamelu, Navasa, DeGeu. Preskupi su, ali zato ne rade nista.Moja procena bi verovanto bila u fazonu "aj da kupimo Blekberi za 20 milijardi, deluje kao dobar dil"
Recommended Posts