Jump to content
IGNORED

Draft Fantasy Premier League 2013/14

Прслин

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• John Coltrane

169

• nbg4ever

131

• Прслин

131

• Moća

122

Posted

Ne igra Persi, Bejns vajs i sa klupe ulazi Brejdi :lol:

Posted

Pao je i Praslin zahvaljujuci Negredu. Lovren sa 15 poena mu je treci na klupi, a prva dvojica mu ulaze. :D5/5. :fantom:

Posted

69 poena :Hail:Ducca ubiven, uprkos kapitenovanju Remija. Neigranje persija mi je donelo 28p ^_^

Posted

Izgleda sam ubelezio prvu pobedu protiv Wallies-a. I to zato sto Brady ulazi umesto Chadlija, mada je i Ozil kapiten bio ucinkovit danas :)Valjda ce da me krene malo u draft ligi konacno.Sent from MH using Tapatalk 2

Posted

Brady i YAYA pokidali, 61 bod sjajno u draftu (obzirom na proslu sezonu) Agonlahor asist, Lukakara gol, Nolan asist, Bane clean i na kraju umalo da i to sve ne bude dovoljno za pobedu nad Cuvarima tradijce II. Ko je selektor te ekipe uopste?

Posted (edited)

61:55 za John-aBaš bih se iznenadio da negde kojim čudom i pobedim... :frust:edit:

Ko je selektor te ekipe uopste?
prisutan :D Edited by zoki82
Posted
Izgleda sam ubelezio prvu pobedu protiv Wallies-a. I to zato sto Brady ulazi umesto Chadlija, mada je i Ozil kapiten bio ucinkovit danas :)Valjda ce da me krene malo u draft ligi konacno.Sent from MH using Tapatalk 2
Seronjo <_<
Posted
Posto je Pantelia izgubio, ostajem sama na vrhu. :thumbup:
Ali ti se svakako smesi poraz u sledecem kolu evilsmile.gif
Posted

Ubacim Artetu (koji ce nadam se igrati) umesto Kerika i opet mi ostane 4.1milke u banci. PPT sledeci na listi za "odstrel".

Posted

Koliko me je prosle sezone Aguero karao toliko YAYA odradjuje svaku funtu-evo sad traljav shut ulazi Guzanu kroz noge :Hail: .

Posted

Op! Evo ga Osvaldo. Kad vec ne igraju Persi, Lamela, Navas,...Sent from my Nexus 4

Posted (edited)

Kakav je vizionarski potez bio izbacivanje Agbonlahora pre 2 kola :isuse:Edit: ups, ipak nije Gabi uvaljao

Edited by ducca