Tolaa Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 Rio kapiten za solidnu prednost protiv Ducce.
John Coltrane Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 Praslin me ubija ovo kolo, a ja sa 3 krompira u prvih 11 (Chadli, Velbek © i tek kupljeni Leskot). Kad udje Jagielka i kad traka predje na YAYA mogu racunati jos 11 poena, ali ni to nije dovoljno :( .
Tolaa Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 Izgleda da pada i ducca. Jose Enrique + Pablo Hernandez + 10 poena vs. Gerrard.
ducca Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 +9 molicu lepo Izduvao sam, osim ako Gerrard ne udje u novu mladost i zvizne 2 komada. Iskusan potez sa Riom kapitenom (i pored onog plivanja u prvom poluvremenu).
Tolaa Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 Pardon, racunala sam 2 bonusa Fonteu, a on dobi 3. Rio mi je bio jedina opcija za kapitena, morao je biti neko iz odbrane, posto mi je napad tragican, a sredinu nemam, jedva sam nasla dvojicu koju bih stavila, a od odbrane Utd imao najlakseg protivnika.
Tolaa Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 4/4. Prasline, spremi se. Ovo je prvo kolo u kom imam vise poena sa regularnim timom nego sa ovim.
Behemoth Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 Ja se vratio, a kako vidim jedini sam bez pobede :isuse:Svi su mi povredjeni u ovom kolu.Sema jos nema?
Sam Spade Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 Takodjer. Mislim, bicu pri kompu, ali je tim napravljen i izgleda spektakularno.Spejd da se prikolje, cim se pojavi. Mrš.Izvinjavam se, nisam imao net 10-ak dana, pa ću sad da ostavim svoje draftovane: Jääskeläinen i Ramsey.
Tolaa Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 Cek'... Je l' sad treba odmah da ih izbacujemo za ovo kolo ili mozemo cekati do sledeceg? Glupo je da neki odu u minus, a neki ni ne vide Semove pikove pre dedlajna.
nbg4ever Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 Kasno je sad, jbga.Mislim, ja nemam ni jednog, al ne mozemo sad da ocekujemo da svi benchuju obojicu, u narednih sat i po.Eventualno da se posalje PM spejdovom protivniku, a ostali neka ih izbace do sledeceg kola
kralj Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 Glupo je da se i sledeće kolo ide u minus. Dva kola fore (nemam ni ja nijednog, samokažem). Naravno ako iko ima obojicu.
John Coltrane Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 Jonjo umesto Chadlia i ostaje mi 5milki u banci, jebem ti 10 krugova drafta.
nbg4ever Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 Snodgras! Kakva akvizicija :Hail:Sent from my Nexus 4
Tolaa Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 Boruc na klupi. Kad sam retard, pa nisam izbacila Jaskalainena odmah jutros kad sam videla da ga je Sem uzeo. Jedina dvojica koja su valjala su Kol© i Kejhil, ali ipak dovoljno za +5 protiv Praslina. Kontam da ce da me pobedi, uradice nesto Soldado i Boni, dok ce od mojih Sitijevaca i Junajtedovaca da prime gol oni koji ne treba da ga prime, a nece da gati oni koji treba da daju.
Recommended Posts