Jump to content
IGNORED

Draft Fantasy Premier League 2013/14

Прслин

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• John Coltrane

169

• nbg4ever

131

• Прслин

131

• Moća

122

Posted

Praslin me ubija ovo kolo, a ja sa 3 krompira u prvih 11 (Chadli, Velbek © i tek kupljeni Leskot). Kad udje Jagielka i kad traka predje na YAYA mogu racunati jos 11 poena, ali ni to nije dovoljno :( .

Posted

Izgleda da pada i ducca. Jose Enrique + Pablo Hernandez + 10 poena vs. Gerrard.

Posted

+9 molicu lepo :fantom: Izduvao sam, osim ako Gerrard ne udje u novu mladost i zvizne 2 komada. Iskusan potez sa Riom kapitenom (i pored onog plivanja u prvom poluvremenu).

Posted

Pardon, racunala sam 2 bonusa Fonteu, a on dobi 3. Rio mi je bio jedina opcija za kapitena, morao je biti neko iz odbrane, posto mi je napad tragican, a sredinu nemam, jedva sam nasla dvojicu koju bih stavila, a od odbrane Utd imao najlakseg protivnika.

Posted

4/4. :fantom: Prasline, spremi se. Ovo je prvo kolo u kom imam vise poena sa regularnim timom nego sa ovim.

Posted

Ja se vratio, a kako vidim jedini sam bez pobede :isuse:Svi su mi povredjeni u ovom kolu.Sema jos nema?

Posted
Takodjer. Mislim, bicu pri kompu, ali je tim napravljen i izgleda spektakularno.Spejd da se prikolje, cim se pojavi.
Mrš.Izvinjavam se, nisam imao net 10-ak dana, pa ću sad da ostavim svoje draftovane: Jääskeläinen i Ramsey.
Posted

Cek'... Je l' sad treba odmah da ih izbacujemo za ovo kolo ili mozemo cekati do sledeceg? Glupo je da neki odu u minus, a neki ni ne vide Semove pikove pre dedlajna.

Posted

Kasno je sad, jbga.Mislim, ja nemam ni jednog, al ne mozemo sad da ocekujemo da svi benchuju obojicu, u narednih sat i po.Eventualno da se posalje PM spejdovom protivniku, a ostali neka ih izbace do sledeceg kola

Posted

Glupo je da se i sledeće kolo ide u minus. Dva kola fore (nemam ni ja nijednog, samokažem). Naravno ako iko ima obojicu.

Posted

Jonjo umesto Chadlia i ostaje mi 5milki u banci, jebem ti 10 krugova drafta.

Posted

Snodgras! Kakva akvizicija :Hail:Sent from my Nexus 4

Posted

Boruc na klupi. Kad sam retard, pa nisam izbacila Jaskalainena odmah jutros kad sam videla da ga je Sem uzeo. :isuse: Jedina dvojica koja su valjala su Kol© i Kejhil, ali ipak dovoljno za +5 protiv Praslina. Kontam da ce da me pobedi, uradice nesto Soldado i Boni, dok ce od mojih Sitijevaca i Junajtedovaca da prime gol oni koji ne treba da ga prime, a nece da gati oni koji treba da daju.