Pokojni Ruxin Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 Samo je pantelija zajebao Minjolea. Sad kad ovako pogledam malčice sam se i zajebao za Vokera. Dvoumio se između njega i Terija, pa prelomio na brzinu za sigurniju opciju...a arsenalovce sam skroz zanemario, Gibs je bio odličan izbor. :( Ali dooobro, nije kraj sveta.
Прслин Posted September 8, 2013 Author Posted September 8, 2013 GK: Cech, Hart, Begovic, DeGea, Loris, Szczesny, MignoletDF: Evra, Baines, Ivanovic, Kompany, Vertongen, Ager, David Luiz, A.Cole, Coleman, Vidic, Zabaleta, Ferdinand, Clichy, Shawcross, Kyle Walker, Terry, Lescott, Mertesacker, Gibbs, Koscielny, Gary CahillMF: Walcott, Felaini, Hazard, Silva, Mata, Casorla, YayaToure, Coutinho, Mitchu, Sessegnon, Navas, Mirralas, Zaha, Snodgrass, Gerrard, Nolan, Ben Arfa, Oscar, Pienaar, Lampard, Whittingham, Kagawa, Schurlle, Fernandinho, Willian, Oezil, Eriksen, Lamela, Pablo Hernandez, Moses, Fer, Joe Cole, GIachheriniFW: Van Persie, Benteke, Lukaku, Aguero, Soldado, Bony, Rooney, Negredo, Sturridge, Giroud, Lambert, Berbatov, VanWolfswinkel, Dzeko, Cisse, Suarez, Eto, Welbeck, Carrol, Pablo Osvaldo, JoveticМислим да је ово ОК. Још Сем Спејд да упише свој избор, па ћемо да замолимо модераторе да копи пејстују списак у први пост на топику.
John Coltrane Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 I sad ovaj prosireni spisak ne moze da stane u 5 redova signature
Behemoth Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 Spade se jos nije zapljunuo?Ja cu sastaviti tim veceras a probacu da uhvatim negde net i vidim koga je Spade draftovao, ali ako ne uspem da nadjem net, prastajte ako nam se poklope igraci.Vracam se za sledece kolo.Sent from MH using Tapatalk 2
kralj Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 Ma dobro bre ljudi, pa nije baš da ima da bira neke zveri koje će u jednom kolu da odluče ligu. Na kraju krajeva, može i tvoj protivnik da ostavi Spejdov izbor, a mi ostali da ih liferujemo.
nbg4ever Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 kralj: Biram Kerola i očekujem od Praslina trejd koji se ne odbija.Konjivrani: odeMoca: i kerolgospodinPraslin: е, јебига.gospodinPraslin: договор кућу гради.Konjivrani: samo apdejtujte forumMoca: ajde dzone grcki pederunbg: a jos proveravam kerola, dal mu pada cenanbg: cak sam isao i na KUMB juce da vidim kad ga ocekuju.gospodinPraslin: враћа се у следећем колуnbg: znamgospodinPraslin: ја мислио да га нико неће узети, па сви да га имамо :( West Ham confirm Andy Carroll suffered a foot injury during return to full training today. Prognosis as yet unknown
Прслин Posted September 10, 2013 Author Posted September 10, 2013 Earlier today, unconfirmed reports appeared on the KUMB forum suggesting that the 24-year-old was set for another lengthy spell of absence after suffering a re-occurrence of the heel injury that has kept him out of West Ham's three opening Premier League fixtures.And it has also suggested that the injury could keep Carroll out for around three months - meaning that West Ham fans are unlikely to see much of their new signing before Christmas. Катастрофа.
ducca Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 Btw kad se realno ocekuje oporavak Djo Cola?
John Coltrane Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 Sta je bilo sa Sam Spade na kraju? Valja nam transferisati.
John Coltrane Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 Ja sam tim napravio, necu posle biti pri kompu.
nbg4ever Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 Takodjer. Mislim, bicu pri kompu, ali je tim napravljen i izgleda spektakularno.Spejd da se prikolje, cim se pojavi.
Recommended Posts