Jump to content
IGNORED

Draft Fantasy Premier League 2013/14

Прслин

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• John Coltrane

169

• nbg4ever

131

• Прслин

131

• Moća

122

Posted (edited)
I ja se odmah ogradjujem, bidujem na Limundu za strica neku "srebrnu medalju za revnosnu sluzbu" a i Katamaran mi objasnjava sta da uradim sa HDD :((a ionako ce Erisken otici pre mene :( )
I ja isto, spremam detetu večeru, ali tu sam... :D Edited by zoki82
Posted

Evo spisak i ovde:1. круг:01. PTT02. Konji vrani03. A Bunch Of Wallies04. Peri, opepeli se!05. Cuvari Tradicije II06. Dja Djedje07. Kalabaster08. SAMCRO Utd09. ФК Белодугмекатарина10. The Ruxins11. TolaaTM United12. Pantelia mrziNoric2. круг:01. Pantelia mrziNoric02. TolaaTM United03. The Ruxins04. ФК Белодугмекатарина05. SAMCRO Utd06. Kalabaster07. Dja Djedje08. Cuvari Tradicije II09. Peri, opepeli se!10. A Bunch Of Wallies11. Konji vrani12. PTTAjde Konji vrani, nema Spejda. Ni kralja nismo duze cekali.

Posted

mene chat jebe na suvo, vrti se connecting, ja vidim sve komentare al da kucam ne mogu...Elem, upisujte Ozila Spadu pa da bira sledeci oma

Posted
Elem, upisujte Ozila Spadu pa da bira sledeci oma
Nema upisivanja. Nisi tu - preskacemo te, pa biraj na kraju sta ostane. Osim ako nije ostavio spisak nekome.
Posted (edited)
Sto da mu upisemo Ozila?
Pa koga ce drugog odabrati sa prvog pika? Elem, koga nema bez njega se mora tako da... Ko je sledeci? Edited by ducca
Posted
Naa jel opet ne mozes da upadnes na chat?
Ne, nego imam goste, prvo sam ih ignorisala zbog kosarke, sad zbog ovoga.