Jump to content
IGNORED

Draft Fantasy Premier League 2013/14

Прслин

Recommended Posts

Posted (edited)

A mene niko ništa ne pita?

Драфт током следећих пар дана, свако бира када стигнеПраслинbob loblowZoki82BehemothKraljNaaSam SpadeДрафт у недељу (прекосутра после прекосутра) у 8 пошто неки иду да пију ван кућеПраслинMoћаBehemothKraljNaaPanteliazoki82Драфт у петак, 13. (плус је што ће проћи репрезентације, минус што не може један тим) nbg4ever

Prasline, jebala te pošta, tim mi se zove PPT.

Edited by Sam Spade
  • Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• John Coltrane

169

• nbg4ever

131

• Прслин

131

• Moća

122

Posted
Jbg nisam ispratio diskusiju, jutros stigo s mora. Problem je sto opet nisam kuci od sutra i veoma diskutabilno da li cu imati net do srede 11. uvece, tako da meni igraju samo cetvrtak i petak, zasigurno.
Ipak moze nedelja, ali su mi sad zato cetvrtak i petak sledece nedelje diskutabilni. Jbg...
Posted

Дакле, гласаш за недељу.Драфт током следећих пар дана, свако бира када стигнеПраслинbob loblowZoki82BehemothKraljNaaSam SpadeДрафт у недељу (прекосутра после прекосутра) у 8 пошто неки иду да пију ван кућеПраслинMoћаBehemothKraljNaaPanteliazoki82duccaДрафт у петак, 13. (плус је што ће проћи репрезентације, минус што не може један тим) nbg4everКолтрејн 'ладно није провалио да мора и он да драфтује још 2 играча. :isuse:

Posted

Najavio sam kasnjenje od 5min, a posle ovakvih insinuacia™ mozda cu i da istupim iz lige!!!

Posted

A што нисте гласали, молићу лепо?

Posted
A што нисте гласали, молићу лепо?
Sve manje verujem u regularnost lige.
Posted

Sta je odluceno? Nedelja u 20h?Da pravim spisak™?

Posted

Slobodno pravi :)Ka se istripovao da je sinoc bio draft O.o

Posted

Ali nista bez gay chata molicu lepo.

Posted

To ti tamo sa tvojim Grcima pravi gay chat! <_<

Posted

Da, jbte. Cet nije cet bez Koltrejna i Grka :(

Posted
Da, jbte. Cet nije cet bez Koltrejna i Grka :(
Nista onda™, uplatite mi vikend u Grckoj :P
Posted

Evo, nek te Moca ugosti u Jagodini. To mu ionako dodje kao grcka overseasland territory.Spisak sam napravio - saka jada. Prvih 5-6 i moze da uzme nesto korisno, a posle toga sve neki glen dzonsoni i nejtan redmondi