Sam Spade Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 (edited) A mene niko ništa ne pita? Драфт током следећих пар дана, свако бира када стигнеПраслинbob loblowZoki82BehemothKraljNaaSam SpadeДрафт у недељу (прекосутра после прекосутра) у 8 пошто неки иду да пију ван кућеПраслинMoћаBehemothKraljNaaPanteliazoki82Драфт у петак, 13. (плус је што ће проћи репрезентације, минус што не може један тим) nbg4ever Prasline, jebala te pošta, tim mi se zove PPT. Edited September 4, 2013 by Sam Spade
ducca Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Jbg nisam ispratio diskusiju, jutros stigo s mora. Problem je sto opet nisam kuci od sutra i veoma diskutabilno da li cu imati net do srede 11. uvece, tako da meni igraju samo cetvrtak i petak, zasigurno.Ipak moze nedelja, ali su mi sad zato cetvrtak i petak sledece nedelje diskutabilni. Jbg...
Прслин Posted September 5, 2013 Author Posted September 5, 2013 Дакле, гласаш за недељу.Драфт током следећих пар дана, свако бира када стигнеПраслинbob loblowZoki82BehemothKraljNaaSam SpadeДрафт у недељу (прекосутра после прекосутра) у 8 пошто неки иду да пију ван кућеПраслинMoћаBehemothKraljNaaPanteliazoki82duccaДрафт у петак, 13. (плус је што ће проћи репрезентације, минус што не може један тим) nbg4everКолтрејн 'ладно није провалио да мора и он да драфтује још 2 играча.
John Coltrane Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Najavio sam kasnjenje od 5min, a posle ovakvih insinuacia mozda cu i da istupim iz lige!!!
John Coltrane Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 A што нисте гласали, молићу лепо?Sve manje verujem u regularnost lige.
nbg4ever Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 Sta je odluceno? Nedelja u 20h?Da pravim spisak?
Moća Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 Slobodno pravi :)Ka se istripovao da je sinoc bio draft O.o
Moća Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 To ti tamo sa tvojim Grcima pravi gay chat! <_<
nbg4ever Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 Da, jbte. Cet nije cet bez Koltrejna i Grka :(
John Coltrane Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 Da, jbte. Cet nije cet bez Koltrejna i Grka :(Nista onda, uplatite mi vikend u Grckoj :P
nbg4ever Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 Evo, nek te Moca ugosti u Jagodini. To mu ionako dodje kao grcka overseasland territory.Spisak sam napravio - saka jada. Prvih 5-6 i moze da uzme nesto korisno, a posle toga sve neki glen dzonsoni i nejtan redmondi
Recommended Posts