Прслин Posted September 4, 2013 Author Posted September 4, 2013 (edited) Prasline obriši svoj glas iz prve opcije Kradeš ko Sloba sunce ti krvavo. Може да се гласа и за више опција Драфт током следећих пар дана, свако бира када стигнеПраслинbob loblowZoki82PanteliaДрафт у недељу (прекосутра после прекосутра) у 8 пошто неки иду да пију ван кућеПраслинMoћаДрафт у петак, 13. (плус је што ће проћи репрезентације, минус што не може један тим) - Edited September 4, 2013 by Праслин
Behemoth Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Ja sam za 1 i 2 :)Ne zamerite sto insistiram na ovome, ali je glupo da odigram kolo ili 2 sa igracima koje je neko drugi draftovao. Zato bih voleo da namestim tim u nedelju i da na miru odem na odmor.Драфт током следећих пар дана, свако бира када стигнеПраслинbob loblowZoki82PanteliaBehemothДрафт у недељу (прекосутра после прекосутра) у 8 пошто неки иду да пију ван кућеПраслинMoћаBehemothДрафт у петак, 13. (плус је што ће проћи репрезентације, минус што не може један тим) -
kralj Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Meni je potpuno svejedno.Драфт током следећих пар дана, свако бира када стигнеПраслинbob loblowZoki82PanteliaBehemothKraljДрафт у недељу (прекосутра после прекосутра) у 8 пошто неки иду да пију ван кућеПраслинMoћаBehemothKraljДрафт у петак, 13. (плус је што ће проћи репрезентације, минус што не може један тим)
Tolaa Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Takodje mi je svejedno. Nego, sta smo odlucili za izbacivanje, odmah ili pre 3. kruga? Ili treba da se pravi jos jedan glasacki listic? Драфт током следећих пар дана, свако бира када стигнеПраслинbob loblowZoki82PanteliaBehemothKraljNaaДрафт у недељу (прекосутра после прекосутра) у 8 пошто неки иду да пију ван кућеПраслинMoћаBehemothKraljNaaДрафт у петак, 13. (плус је што ће проћи репрезентације, минус што не може један тим)
John Coltrane Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Драфт током следећих пар дана, свако бира када стигнеПраслинbob loblowZoki82PanteliaBehemothKraljNaaДрафт у недељу (прекосутра после прекосутра) у 8 пошто неки иду да пију ван кућеПраслинMoћаBehemothKraljNaaДрафт у петак, 13. (плус је што ће проћи репрезентације, минус што не може један тим) Bicu uzdrzan i necu da ucestvujem u ovoj ujdurmi. Jedan tim nije mogao ni u prvom krugu drafta-bas ste ostavili opciju ((плус је што ће проћи репрезентације, минус што не може један тим) @ BehemotKo te hebe, budi malo i ti sa gomilom dece u igraonici i letecim pakom koji zvizdi oko glave .
pantelia Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 (edited) Nisam video da je Praslin editovao Mozda je i bolje u nedelju u 8 uvece, kao prosli put, sa sve Mocinim gay chatom. Ici ce brze. Naravno, ako neko ne moze, onda ostajem za prvi predlog, kad ko stigne.Dakle:Драфт током следећих пар дана, свако бира када стигнеПраслинbob loblowZoki82BehemothKraljNaaДрафт у недељу (прекосутра после прекосутра) у 8 пошто неки иду да пију ван кућеПраслинMoћаBehemothKraljNaaPanteliaДрафт у петак, 13. (плус је што ће проћи репрезентације, минус што не може један тим) edit: 6-6, napeto! A zapravo su Bob i Zoki protiv Moce i mene, ovi ostali su pomirljivi. Edited September 4, 2013 by pantelia
Behemoth Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Evo onda ja skidam glas prvom predlogu, neka pobedi opcija 2, u nedelju u 8. Samo iz razloga je ce ici brze i za sat-dva cemo zavrsiti sve.
kralj Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Meni zivotni moto nalaze da u ovakvim situacijama skidam svoj glas drugom predlogu.
John Coltrane Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Prasline, odlazi! Najavljujem kasnjenje od 5min na Mocin gay chat.
nbg4ever Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Драфт током следећих пар дана, свако бира када стигнеПраслинbob loblowZoki82BehemothKraljNaaДрафт у недељу (прекосутра после прекосутра) у 8 пошто неки иду да пију ван кућеПраслинMoћаBehemothKraljNaaPanteliaДрафт у петак, 13. (плус је што ће проћи репрезентације, минус што не може један тим) nbg4ever
zoki Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 U nedelju će i biti draft s' obzirom da ćemo se tek tada dogovoriti... :fantom:E, što se mene tiče, nakon edita (nedelja umesto petka), meni je isto svejedno samo što tada verovatno neću biti pri kompu, nego ću draftovati sa telefona.. Драфт током следећих пар дана, свако бира када стигнеПраслинbob loblowZoki82BehemothKraljNaaДрафт у недељу (прекосутра после прекосутра) у 8 пошто неки иду да пију ван кућеПраслинMoћаBehemothKraljNaaPanteliazoki82
ducca Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 (edited) Jbg nisam ispratio diskusiju, jutros stigo s mora. Problem je sto opet nisam kuci od sutra i veoma diskutabilno da li cu imati net do srede 11. uvece, tako da meni igraju samo cetvrtak i petak, zasigurno.Je l moze objasnjenje procedure ukratko, npr ja imam Bejla koga ocu da izbacim i ubacim nekog drugog. Kako to funkcionise - je l posle dodatnog kruga (i koliko je na kraju dodatnih krugova) i da li ce svi uopste izbacivati nekoga? Taj deo procedure mi je nejasan. Izvinjavam se unapred ako se ponavlja zbog mene, al u haosu sam zadnjih dana. Edited September 4, 2013 by ducca
Moća Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 2 dodatna kuga za biranje a potom se izbacuju igraci koji su vec izabrani u prvom krugu pa se onda biraju novi.
Recommended Posts