Jump to content
IGNORED

Draft Fantasy Premier League 2013/14

Прслин

Recommended Posts

Posted

I ja cu ipak malko sacekati sa shutiranjem Lukakua ^_^Moco oraganizuj gay chat pa tamo kenjajte :yawn2:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• John Coltrane

169

• nbg4ever

131

• Прслин

131

• Moća

122

Posted

Moраћеш још 2 да изабереш без обзира што никога не избацујеш.

Posted

Azar se povredio sumnjaju na ligamente. Lepo kazem dajte da odgodimo draft posle internacionalnih meceva ne zajebavajte.Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Posted

Evo, ja cu da ga uzmem tako kljakavog odma`.

Posted

Опет гласање. :isuse:Ако икада постанем заговорник диктатуре то ће бити захваљујући Драфту.Дакле, три опције па се уписујте. Може да се гласа и за више опција, побеђује она са више гласова, ако две имају исти број гласова бацићу новчић а ви ћете морати да ми верујете. :PДрафт током следећих пар дана, свако бира када стигнеПраслинДрафт у петак (прекосутра) у 8 пошто неки иду да пију ван кућеПраслинДрафт у петак, 13. (плус је што ће проћи репрезентације, минус што не може један тим) -

Posted (edited)

Upravo krenuo da pišem da je najbolje da svako bira kad stigne, dakle

Vote-1.jpg

Edited by bob loblaw
Posted

Benemouth je rekao da može najkasnije do nedelje ajd onda da vidimo da ga održimo u nedelju ako ništa drugo bar će proći prve tekme kvalifikacija.

Posted

Најпонизније вас молим да ме удостојите уписивања ваших гласова у табелу приложену у мом прошлом посту. Ако имате нове категорије, допишите их болдом па гласајте и за њих.

Posted

Potpuno podržavam uvođenje diktature ubuduće i glasam za predlog broj 1Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2

Posted

Oprosti prasline, smetnuo sam sa uma da nas ima 16254, pa nas je teško sve pohvatati...Драфт током следећих пар дана, свако бира када стигнеПраслин, bob loblawДрафт у петак (прекосутра) у 8 пошто неки иду да пију ван кућеПраслинДрафт у петак, 13. (плус је што ће проћи репрезентације, минус што не може један тим)

Posted (edited)

Драфт током следећих пар дана, свако бира када стигнеПраслинbob loblowZoki82Драфт у недељу (прекосутра после прекосутра) у 8 пошто неки иду да пију ван кућеПраслинMoћаДрафт у петак, 13. (плус је што ће проћи репрезентације, минус што не може један тим) -

Edited by Праслин
Posted

Prasline obriši svoj glas iz prve opcije :mad: Kradeš ko Sloba sunce ti krvavo.

Posted

Драфт током следећих пар дана, свако бира када стигнеПраслинbob loblowZoki82PanteliaДрафт у недељу (прекосутра после прекосутра) у 8 пошто неки иду да пију ван кућеПраслинMoћаДрафт у петак, 13. (плус је што ће проћи репрезентације, минус што не може један тим) -