John Coltrane Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 I ja cu ipak malko sacekati sa shutiranjem Lukakua ^_^Moco oraganizuj gay chat pa tamo kenjajte
Прслин Posted September 3, 2013 Author Posted September 3, 2013 Moраћеш још 2 да изабереш без обзира што никога не избацујеш.
Moća Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Azar se povredio sumnjaju na ligamente. Lepo kazem dajte da odgodimo draft posle internacionalnih meceva ne zajebavajte.Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Прслин Posted September 3, 2013 Author Posted September 3, 2013 Evo, ja cu da ga uzmem tako kljakavog odma`.
Прслин Posted September 4, 2013 Author Posted September 4, 2013 Опет гласање. Ако икада постанем заговорник диктатуре то ће бити захваљујући Драфту.Дакле, три опције па се уписујте. Може да се гласа и за више опција, побеђује она са више гласова, ако две имају исти број гласова бацићу новчић а ви ћете морати да ми верујете. :PДрафт током следећих пар дана, свако бира када стигнеПраслинДрафт у петак (прекосутра) у 8 пошто неки иду да пију ван кућеПраслинДрафт у петак, 13. (плус је што ће проћи репрезентације, минус што не може један тим) -
Pokojni Ruxin Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 (edited) Upravo krenuo da pišem da je najbolje da svako bira kad stigne, dakle Edited September 4, 2013 by bob loblaw
Moća Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Benemouth je rekao da može najkasnije do nedelje ajd onda da vidimo da ga održimo u nedelju ako ništa drugo bar će proći prve tekme kvalifikacija.
Прслин Posted September 4, 2013 Author Posted September 4, 2013 Најпонизније вас молим да ме удостојите уписивања ваших гласова у табелу приложену у мом прошлом посту. Ако имате нове категорије, допишите их болдом па гласајте и за њих.
zoki Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Potpuno podržavam uvođenje diktature ubuduće i glasam za predlog broj 1Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2
Pokojni Ruxin Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Oprosti prasline, smetnuo sam sa uma da nas ima 16254, pa nas je teško sve pohvatati...Драфт током следећих пар дана, свако бира када стигнеПраслин, bob loblawДрафт у петак (прекосутра) у 8 пошто неки иду да пију ван кућеПраслинДрафт у петак, 13. (плус је што ће проћи репрезентације, минус што не може један тим)
Прслин Posted September 4, 2013 Author Posted September 4, 2013 (edited) Драфт током следећих пар дана, свако бира када стигнеПраслинbob loblowZoki82Драфт у недељу (прекосутра после прекосутра) у 8 пошто неки иду да пију ван кућеПраслинMoћаДрафт у петак, 13. (плус је што ће проћи репрезентације, минус што не може један тим) - Edited September 4, 2013 by Праслин
Moća Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Prasline obriši svoj glas iz prve opcije Kradeš ko Sloba sunce ti krvavo.
pantelia Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Драфт током следећих пар дана, свако бира када стигнеПраслинbob loblowZoki82PanteliaДрафт у недељу (прекосутра после прекосутра) у 8 пошто неки иду да пију ван кућеПраслинMoћаДрафт у петак, 13. (плус је што ће проћи репрезентације, минус што не може један тим) -
Recommended Posts