Прслин Posted September 3, 2013 Author Posted September 3, 2013 Ne bi bilo loše da se na svkaoj strani bar jednom postavi spisak do sada draftovanih, evo za početak:GK:Cech,Hart,Begovic,DeGea, LorisDF:Evra,Baines,Ivanovic,Kompany,Vertongen,Ager,David Luiz,A.Cole,Coleman,Vidic MF:Walcott,Felaini,Hazard,Silva,Mata,Casorla,Yaya Toure,Coutinho,Mitchu,Sessegnon,Navas,Mirralas,Zaha,Lennon, Snodgrass,Gerrard,Nolan,Ben Arfa,Oscar,Pienaar, Lampard,Whittingham,Kagawa,Schurlle,Bale,DeBruin,Fernandino FW:VanPersie,Benteke,Lukaku,Aguero, Soldado,Bony,Rooney,Negredo,Sturridge,Giroud,Lambert,Berbatov,van Wolfswinkel,Dzeko,Cisse,Anelka,Jovetic, Suarez Када завршимо и овај круг, отворићу нову тему у којој нећемо да постујемо и на којој ће да буде само списак играча или ћу да питам модераторе да копи/пејстују списак у први пост на овој теми.
zoki Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Ima Koltrejn u potpisu, nije frka :DJoš bolje, da metnemo svi to u potpis!!!
John Coltrane Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Ima Koltrejn u potpisu, nije frka :DSto me podseti da ga editujem veceras :D.Jbt Prasline jel me toliko mrzis kad nijednom ne mogu da biram prvi
Moća Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Čekajte bre sa biranjem!!! Neću da biram dok ne prođu reprezentacije. Neće guja da nas ujede ako ne završimo do večeras.
Прслин Posted September 3, 2013 Author Posted September 3, 2013 Jbt Prasline jel me toliko mrzis kad nijednom ne mogu da biram prvi Био би први да си последњи.
Moća Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Sad bi mogli da napišemo kog igrača se odričem tj. ukoliko neko želi da se odrekne nekog.
Behemoth Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Kazem, problem mi je da draftujem posle nedelje jer idem na odmor i necu imati net.Ajd sto necu moci da draftujem, ali necu moci ni da izbacim igrace koje ce drugi draftovati i samim tim narusicemo regularnost lige. Ja stvarno ne vidim zasto bi cekali da prodju reprezentacije.
Moća Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Ceka se zato sto moze doci do teze povrede i onda moze ispasti da je neko draftovao igraca koji mu nicemu ne sluzi.
zoki Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Ceka se zato sto moze doci do teze povrede i onda moze ispasti da je neko draftovao igraca koji mu nicemu ne sluzi.Jebiga, to je rizik.. Može uvek neko da se povredi, nevezano od repsentacija.. Ja sam za Praslinov predlog da krenemo sad.. Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2
Behemoth Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 I ja sam za da krenemo odmah :)Sajt je azuriran, novi igraci su ubaceni.
Tolaa Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Samo da prvo svi kazu da li izbacuju nekog ili ne. Od mojih out: Anelka.
zoki Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Ja izbacujem Jovetića Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2
kralj Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 A zašto sada da izbacujemo? Bolje kad vidimo posle ove dve runde šta je preostalo.
Recommended Posts