Jump to content
IGNORED

Draft Fantasy Premier League 2013/14

Прслин

Recommended Posts

Posted
Ne bi bilo loše da se na svkaoj strani bar jednom postavi spisak do sada draftovanih, evo za početak:GK:Cech,Hart,Begovic,DeGea, LorisDF:Evra,Baines,Ivanovic,Kompany,Vertongen,Ager,David Luiz,A.Cole,Coleman,Vidic MF:Walcott,Felaini,Hazard,Silva,Mata,Casorla,Yaya Toure,Coutinho,Mitchu,Sessegnon,Navas,Mirralas,Zaha,Lennon, Snodgrass,Gerrard,Nolan,Ben Arfa,Oscar,Pienaar, Lampard,Whittingham,Kagawa,Schurlle,Bale,DeBruin,Fernandino FW:VanPersie,Benteke,Lukaku,Aguero, Soldado,Bony,Rooney,Negredo,Sturridge,Giroud,Lambert,Berbatov,van Wolfswinkel,Dzeko,Cisse,Anelka,Jovetic, Suarez
Када завршимо и овај круг, отворићу нову тему у којој нећемо да постујемо и на којој ће да буде само списак играча или ћу да питам модераторе да копи/пејстују списак у први пост на овој теми.
  • Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• John Coltrane

169

• nbg4ever

131

• Прслин

131

• Moća

122

Posted
Ima Koltrejn u potpisu, nije frka :D
Još bolje, da metnemo svi to u potpis!!! :lolol:
Posted
Ima Koltrejn u potpisu, nije frka :D
Sto me podseti da ga editujem veceras :D.Jbt Prasline jel me toliko mrzis kad nijednom ne mogu da biram prvi :cry:
Posted

Čekajte bre sa biranjem!!! Neću da biram dok ne prođu reprezentacije. Neće guja da nas ujede ako ne završimo do večeras.

Posted
Jbt Prasline jel me toliko mrzis kad nijednom ne mogu da biram prvi :cry:
Био би први да си последњи. Master-shifu-5.jpg
Posted

Sad bi mogli da napišemo kog igrača se odričem tj. ukoliko neko želi da se odrekne nekog.

Posted

Kazem, problem mi je da draftujem posle nedelje jer idem na odmor i necu imati net.Ajd sto necu moci da draftujem, ali necu moci ni da izbacim igrace koje ce drugi draftovati i samim tim narusicemo regularnost lige. Ja stvarno ne vidim zasto bi cekali da prodju reprezentacije.

Posted

Ceka se zato sto moze doci do teze povrede i onda moze ispasti da je neko draftovao igraca koji mu nicemu ne sluzi.

Posted
Ceka se zato sto moze doci do teze povrede i onda moze ispasti da je neko draftovao igraca koji mu nicemu ne sluzi.
Jebiga, to je rizik.. Može uvek neko da se povredi, nevezano od repsentacija.. Ja sam za Praslinov predlog da krenemo sad.. Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2
Posted

I ja sam za da krenemo odmah :)Sajt je azuriran, novi igraci su ubaceni.

Posted

Samo da prvo svi kazu da li izbacuju nekog ili ne. Od mojih out: Anelka.

Posted

Ja izbacujem Jovetića Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2

Posted

A zašto sada da izbacujemo? Bolje kad vidimo posle ove dve runde šta je preostalo.