Jump to content
IGNORED

Draft Fantasy Premier League 2013/14

Прслин

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• John Coltrane

169

• nbg4ever

131

• Прслин

131

• Moća

122

Posted (edited)

Minjole je najviše zasijao, ali da ga ne računamo, nije kao da će da brani penal svaki vikend...Hoće li definitivno biti te dodatne runde? Šta ćemo onda sa igračima koji se draftuju tad a imamo ih u timu? Ja se ne sećam šta smo radili prošle godine... Možda je bilo najbolje da se odmah u startu odradi 6-7 krugova i da više ne diramo ništa do zime, džaba komplikujemo stvar, ali ajd sad...

Edited by bob loblaw
Posted

Pa te igrace koji budu draftovani u dodatnoj rundi izbacujemo iz timova. Meni ima smisla da bude dodatni krug nakon kraja prelaznog roka..

Posted

Ok, ajde da sad i ja ne smaram preterano...ali ako ih neko kojim slučajem bude imao 2-3 u timu to može biti malo nezgodna situacija.

Posted

Prasline pisi bar 1 post n svakoj stranici, mrzi me da ronjam :fantom:

Posted

Ma samo se vratis na prvu i nema sta da juris.

Posted

E ko ima Bentekea, ako će da se đora za Sukija, neka viče.

Posted

Ko je Kalabaster? Jesi imao 1+ transfer?

Posted

Imam 33 poena prednosti nad Spade-om pred poslednju utakmicu i jos nisam bezbedna.

Posted
Ja puko ko zvecka od Pantelie....
Pokusavas da izbaksuziras, ali dzabe -_-Moj Lampard protiv tvog Runija, Kleverlija i Oskara, plus Luzi ako bude igrao. Trenutno 46-28 za mene.
Posted
Imam 33 poena prednosti nad Spade-om pred poslednju utakmicu i jos nisam bezbedna.
Pazi da ne izgubiš.
Posted

Cahill sa klupe 8 :Hail: ipak nedovoljno da roknem Kalabastera, al dovoljno za ocuvanja 3 pozicije. Kolo za zaborav, tradicija da mi prvi pikovi ne valjaju ni za qrac se nastavlja.

Posted

Prva pobeda protiv Konja vranih, Podolski :Hail: Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2

Posted

Vrlo tanko kolo, i los izbor kapitena, za poraz od 12 razlike.Cestitke Zoki, Podolski te izvukao.