Jump to content
IGNORED

Draft Fantasy Premier League 2013/14

Прслин

Recommended Posts

Posted (edited)

Bravo Silva, bravo Zabaleta, Negredo nema veze.Edit: I to je valjda osigurana pobeda protiv Cuvara tradicije II, 11 poena prednosti (jos ce biti i bonusi za Silvu i Zabaletu), Cole © i Schurlle protiv Terry-ja. Nije u subotu delovalo dobro, ali sad sam zadovoljna.

Edited by Naa
  • Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• John Coltrane

169

• nbg4ever

131

• Прслин

131

• Moća

122

Posted

49 a sa klupe Yanga mbiwa sa -1 i Dyer sa 2 ulaze. Ako Luiz© ne bude igrao. Za to navijam jer mi traka onda prelazi na Oskara.

Posted (edited)

Pogodio sa Cahillom, Welbsom i Jelavom, a Yaya i Nolan, od draftovanih, najvise pokazali™. Sutra Chelski +3 igraca.edip: slast pobede nad NBG ce biti utoliko sladja obzirom da je on imao prvi pik na draftu.

Edited by John Coltrane
Posted

Uf, pa ja sam svesno zrtvovao prvih par kolaKad metnem DeGeu na gol, pa kad se oporavi Snogdras, pa kad Navas uspe da pogodi Dzeku uglavu, pa kad neko uradi jos nesto... ima rshum da pravim!

Posted

Jel bese ima onaj dopunski draft posle prelaznog roka gde menjamo po jednog igraca ili kako vec?

Posted

Jel ulazio Luiz? Ako nije prelazi mi traka na Oskara i dobijam.Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Posted

Usao. Dobio zuti po fantaziju, ali u utakmici nije. To su pomesali sa Ivanovicevim.Mislim da su mu vec obrisali

Posted

E do k... Proverite mi kako sam prosao u duelu sa Petoletkom.Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Posted

Izgubio si za 1, 63-62, tacno za taj zuti karton Luiza koji je usao na minut.

Dobio si 64-42, nije Luiz ulazio, i da jeste, opet bi pobedio

Posted

Malopre videh i dodjoh da napusim ljubomornog NBG-a. NBG pederu!Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Posted
Bravo Silva, bravo Zabaleta, Negredo nema veze.Edit: I to je valjda osigurana pobeda protiv Cuvara tradicije II, 11 poena prednosti (jos ce biti i bonusi za Silvu i Zabaletu), Cole © i Schurlle protiv Terry-ja. Nije u subotu delovalo dobro, ali sad sam zadovoljna.
Čestitke Toli na debitantskoj pobedi!!! :thumbsup: Najgori rezultat u ligi... :isuse:
Posted

Hvala, bas pocetnicka sreca, izgubila bih protiv bilo koga drugog.Carujem ovom igrom, pobedjujem i draftovanog Bejla, posto se moja uzdanica Anelka povlaci iz fudbala posle jedne utakmice. :fantom:

Posted

Cek, cek... Znaci draftovala si ga?A ja bas trazim spisak da vidim ko se zajebao :DSent from my Nexus 4

Posted

Bio mi je 4. pik, cini mi se. Prakticno ostajem bez ijednog napadaca koji ce standardno da igra, posto se ni Negredo ni Kone nisu naigrali, tako da Kone mora da leti, posto mi je i Negredo draftovan. I sa regularnim timom ostajem na samo jednom.

Posted

Uletece tebi Osvaldo kao prvi pik, men se ciniNego, jel zasjao nedraftovan igrac vredan drafta u prvom kolu? Da ne racunamo bas nekog Lovrena, gde postoji jos 3 alternative slicnog kvaliteta u istom timu. Slabo nesto. Jedino da se ovajdimo od novih potpisaSent from my Nexus 4