Jump to content
IGNORED

Draft Fantasy Premier League 2013/14

Прслин

Recommended Posts

Posted (edited)
Mislim da ne.
Ipak bi trebalo da može 5-2-3. You can play in any formation, providing 1 goalkeeper, at least 3 defenders and at least 1 forward are selected at all times. Što znači - Prasline padaš! evilsmile.gifSeamus Coleman madafakaz, Seamus Coleman! :kurčenje: Edited by bob loblaw
  • Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• John Coltrane

169

• nbg4ever

131

• Прслин

131

• Moća

122

Posted

@ nbgBudem li te pobedio pobedu cu posvetiti tebi i savetu za Budy :P .

Posted

A usro te Velbek svecki. Inace, definitivno je veoma tesko pratiti i klasican h2h, i draft. Ne u smislu postavljanja tima i taktike, vec u smislu lozenja.Sent from my Nexus 4

Posted

Ko sad bese Konji vrani? Oprani ste u svakom slucaju. 51 bod za sad plus trojica. Mada neki Chelsijevci se namecu kod Konja vranih ali gap je preveliki :cool:

Posted
A usro te Velbek svecki. Inace, definitivno je veoma tesko pratiti i klasican h2h, i draft. Ne u smislu postavljanja tima i taktike, vec u smislu lozenja.Sent from my Nexus 4
Super je sto, na primer, kada prsnes sa prvim timom vec u subotu onda Draft produzava zabavu i na nedelju. Tako ja danas cekam da Soldado i Tores daju po sest golova a da im Hazard i Chadli ne asistiraju. :isuse:
Posted
Ko sad bese Konji vrani? Oprani ste u svakom slucaju. 51 bod za sad plus trojica. Mada neki Chelsijevci se namecu kod Konja vranih ali gap je preveliki :cool:
Prisutan.Pa tako izgleda, ali nada nikad ne umire :)
Posted

Evo ga prvi od neophodnih sest Soldadovih.

Posted

Aj, nastavi da bajes. Treba mi za onaj drugi topik. Ју скреч мај бек...Sent from my Nexus 4

Posted

Glupi debeljko mi upropastio prvu od 11 potrebnih Toresovih asistencija.

Posted

Ako Hazard totalno fejluje i imaš neke šanše...:kontrakukanje:

Posted (edited)

Ubise mi Ramiresa.edit: Mora Tores bar het trik na 3 asistencije Ramiresa i to u obe utakmice da bih prestigao tvog Minjolea i Kolmana, Azara kapitena da ne pominjem. Bicu naj luzer u ovom kolu.

Edited by Праслин
Posted

Ducco izgleda jos nista nije gotovo.Kako stvari stoje 8 je za tebe, ti imas Zabaletu, a ja kapetana Terija (doduse imas ga i ti ali nije kapetan), Ramiresa i Torresa.Bice gusto ako neko od ovih mojih zabije™ protiv Vile.

Posted

Runi na klupi kao treca izmena :isuse: nije igrao nista cele pripreme i onda udje ko izmena i ubije dve asistencije lagano.

Posted

Soton doveo Pabla Osvalda. Toliko of Jaya a bogme ce i Rikiju da se tresu gace :(

Posted

Bravo Yaya bravo Hart (izdrzi)