August 17, 201311 yr Mislim da ne.Ipak bi trebalo da može 5-2-3. You can play in any formation, providing 1 goalkeeper, at least 3 defenders and at least 1 forward are selected at all times. Što znači - Prasline padaš! Seamus Coleman madafakaz, Seamus Coleman! :kurčenje: Edited August 17, 201311 yr by bob loblaw
August 18, 201311 yr A usro te Velbek svecki. Inace, definitivno je veoma tesko pratiti i klasican h2h, i draft. Ne u smislu postavljanja tima i taktike, vec u smislu lozenja.Sent from my Nexus 4
August 18, 201311 yr Ko sad bese Konji vrani? Oprani ste u svakom slucaju. 51 bod za sad plus trojica. Mada neki Chelsijevci se namecu kod Konja vranih ali gap je preveliki
August 18, 201311 yr Author A usro te Velbek svecki. Inace, definitivno je veoma tesko pratiti i klasican h2h, i draft. Ne u smislu postavljanja tima i taktike, vec u smislu lozenja.Sent from my Nexus 4Super je sto, na primer, kada prsnes sa prvim timom vec u subotu onda Draft produzava zabavu i na nedelju. Tako ja danas cekam da Soldado i Tores daju po sest golova a da im Hazard i Chadli ne asistiraju.
August 18, 201311 yr Ko sad bese Konji vrani? Oprani ste u svakom slucaju. 51 bod za sad plus trojica. Mada neki Chelsijevci se namecu kod Konja vranih ali gap je preveliki Prisutan.Pa tako izgleda, ali nada nikad ne umire :)
August 18, 201311 yr Aj, nastavi da bajes. Treba mi za onaj drugi topik. Ју скреч мај бек...Sent from my Nexus 4
August 18, 201311 yr Author Ubise mi Ramiresa.edit: Mora Tores bar het trik na 3 asistencije Ramiresa i to u obe utakmice da bih prestigao tvog Minjolea i Kolmana, Azara kapitena da ne pominjem. Bicu naj luzer u ovom kolu. Edited August 18, 201311 yr by Праслин
August 18, 201311 yr Ducco izgleda jos nista nije gotovo.Kako stvari stoje 8 je za tebe, ti imas Zabaletu, a ja kapetana Terija (doduse imas ga i ti ali nije kapetan), Ramiresa i Torresa.Bice gusto ako neko od ovih mojih zabije protiv Vile.
August 18, 201311 yr Runi na klupi kao treca izmena nije igrao nista cele pripreme i onda udje ko izmena i ubije dve asistencije lagano.
August 19, 201311 yr Soton doveo Pabla Osvalda. Toliko of Jaya a bogme ce i Rikiju da se tresu gace :(