August 11, 201311 yr Evo nasao neki http://www.everywherechat.com/chatnow.php soba je PPPDraft upisite se po nikovima sa foruma.
August 11, 201311 yr Ako potraje duže od sat vremena da svi drugu Koltrejnu refundiramo po 25 eurocenti. (25 častimo)
August 11, 201311 yr Samo vi pocnite, ne brinite za moj budzelar-nema tih para koje bi mi nadoknadile muku od dece oko mene u igraonici sa sve onim govnetom sto puca ko Sv.Ilija a igra se na bilijarskom stolu, ono guranje plocice.
August 11, 201311 yr Author Тајмаутовао ме је на овом чету, качим се преко мобилног и много ми је спора веза. Је л' може само неко да ми објасни зашто не можемо да пишемо на топику него мора на неком геј чету?
August 11, 201311 yr Air Hockey! Razbivam to!Ajde upadajte na chat! Uso Bobloblow i trazi nekog aktivnog za druzenje pasivni stop!
August 11, 201311 yr Zato sto je Moca gejKakav chat sad, daj da poupisujemo sta treba i da John ne popije stiklu u vugla od gospodze
August 11, 201311 yr Author Колтрејне, ако ће ти бити ишта лакше, ја сам у Средишту земље и пре сат времена ми је пукао зуб док сам јео шљиву украдену из комшијског шљивика.
August 11, 201311 yr Dobro veće.Nadam se da smo svi tu. U svakom slucaju posto ima 5 krugova po 12 ljudi to je 60 pikova. Sto znaci max 2 minuta po coveku da bismo ispostovali tih 2 sata koliko smo planirali. Imati u vidu i izbeci davljenje.Ko fali btw, Tola? Edited August 11, 201311 yr by ducca
August 11, 201311 yr Hoće moća da nas muva....ili sprema neku prevaru pa neće da ostavlja dokaze po forumu. Nema treće!
August 11, 201311 yr Stigao sam, suck it bitches!Koji ce nam racku chat, jbte? Pa mi ucestvujemo u draftu, ne gledamo ga na televiziji