February 19, 201411 yr Добар документарац. Овај ICO је изгледа уклет, био сам тамо пре пар година на журци са вероватно најзабавнијим људима који су се то вече окупили на једном месту у Лондону и опет је испала најгора журка на којој сам икада био, а видим да су успели да банализују чак и Смитсе, што је мало коме успело до сада.
February 19, 201411 yr Sad te zamisljam sa sajkacom u opancima i caksirima na cool zuraji u Londonu, pored Steve Strangea i Boy Georgea. PS. Dobar mu ovaj video gde vrti gladidole, nisam to gledo ranije.
February 19, 201411 yr :D Пази, не мора вечера, то се само тако каже - к'о Миларемових десет евра. Али, ако не смеш да прихватиш, разумем.
February 19, 201411 yr Ма вечера може и без опкладе... а иста ме подсећа на кад је Козмо Крејмер победио све своје партнере у карате дођоу, тако што се уписао у групу са десетогодишњацима. Надам се да имаш нешто боље да понудиш, него да си био кориснији за Србију од 1 мене. ^_^ Да не буде трол, најбоља ствар од Д Смитса (који су учинили пуно за Британију, итд.) http://youtu.be/pEq8DBxm0J4 Edited February 19, 201411 yr by Indy
February 19, 201411 yr Najbolje lyrics, ali meni nikad nije bila najbolja muzika...ali znam dosta onih kojima jeste. Btw, ponavljamo se i ti i ja :D Edited February 19, 201411 yr by MancMellow
February 19, 201411 yr Btw, ponavljamo se i ti i ja :D То је само доказ да верујемо у то што пишемо. :misko: Што рек'о Скримин Џеј Хокинс, "ако ће ме вино убити, онда не марим да умрем".