Jump to content
IGNORED

Egipat - vojska, muslimanska braća, puč

Gandalf

Recommended Posts

Posted

Bio sam u Hurgadi pre pet godina, glavni utisak mi je bio iskrena dobrota i neizveštačena ljubaznost Egipćana koji tamo rade. Neiskvaren narod. Zamišljam kako im je sada dok njihovim najbližima visi život o koncu svuda po Egiptu, a oni moraju da uz lažni smešak uslužuju bezobzirne Ruse, Engleze, Srbe i druge koji nemaju nameru da odu.

• Replies 940
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Gandalf

85

• Budja

84

• Muwan

75

• MancMellow

51

Posted
Ti srpski turisti u Egiptu su nešto najodvratnije što se pojavilo u medijima od kako je počelo sve ovo. Malo su nas bombardovali.
odvratniji su mediji koji te slike objavljuju i daju takve naslovegrupa mladih budala je upravo to, mediji su nešto drugo, tu bi se podrazumevala neka odgovornost valjdamene ove slike iz egipta potpuno užasavaju
Posted
odvratniji su mediji koji te slike objavljuju i daju takve naslovegrupa mladih budala je upravo to, mediji su nešto drugo, tu bi se podrazumevala neka odgovornost valjdamene ove slike iz egipta potpuno užasavaju
Mediji su neka skroz treća priča. Niko ovim retardima nije branio da kažu nešto tipa "ok smo, bezbedni smo, ne morate da brinete". Ne, retardi moraju da se slikaju sa zastavom, ispred nekog tenka, sa sve podignuta 3 prsta, da nam pokažu kako se oni ludo zezaju iako je rat i ljudi ginu. Govna.
Posted

gde bre ljudi gledate te slike? Ono što ja nalazim je uglavnom vrlo filtrirano™ :unsure:

Posted (edited)

ovo je od juce, poprilican hororedit: 67 mrtvih danas

Edited by nautilus
Posted

pokušavam da shvatim razmere ovog haosa......strašno, koliko prostrelnih rana glava, pa ovo ne može da bude rezultat nasumičnog pucanja ....kako uopšte funkcioniše bilo kakva Hitna Pomoć u ovakvim situacijama?

Posted

Meni ide Al Dzazira u pozadini, ali pisem nesto pa nisam apsolutno fokusirana na to sta pricaju sve vreme. Medjutim, jasno sam cula da se puca iz helikoptera.

Posted
Bez obzira na situaciju u Egiptu za danas je planiran novi let sa oko 200 turista iz Srbije, a iz agencija kažu da je do sada samo 20 procenata turista otkazalo svoje aranžmane.
:isuse:
Posted

Nema te sile koja će sprečiti našeg čoveka™ da ode na more, dođe k'o neka vrsta hodočašća

Posted

Poruka "podrske" iz Iraka i Sirije:Statement of Islamic State of Iraq and Sham (ISIS) through Mujahideen in Sinai following the current situation in Egypt."There is no space for the Egypt's apostate army as the enemies of ALLAH, all their military bases, their armies, their building will become our target, and we will attack them wherever we find them, starting today!"Automobili koji eksplodiraju u blizini bilo kakvog drzavnog i vojnog objekta (ili uopste bilo gde gde moze da nanese stetu ali i civilne zrtve) plus nebrojene samoubice opasane eksplozivom... jedan od realnih scenarija za buduci zivot u Egiptu.ISIS je na primeru Iraka (hiljade mtvih nose na dusi), ali i Sirije pokazao da je i Nusra za njih, kao neka grupa pocetnika.

Posted
Pa to je najbolje ali velika vecina sada kao i u Siriji nece imati gde da pobegne - posebno ne ovi siromasniji.
sreca pa je egipat mnogoljudan. ako svako od siromaha da po 10 evra onda mogu da skupe za krstaricu, tenkove, helikoptere i bar jedan mig 29. jebace puciste ruzno.
Posted

Naravno, čim iole normalni politčki procesi ne mogu da se odvijaju svojim tokom,fundamenstalisti se ubacuju u velikom stilu. Kako su Ameri po hiljaditi put "ispustili loptu", pa to je strava. Isrkeno se nadam, i želim ovoj nesrećnoj zemlji da se nekako stabilizuje i ne upadne u taj pakao. Ali me u ovom trenutku ne greje sunce.Cultural differences my ass, upravo vidimo kako se islamisti radikalizuju.

Posted

ameri su odlozili vojnu vezbu koju su planirali sa juntom. 1 neizdrziv pritisak.

• Create New...