darkonet Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Hrijapa za poraz okrivio Tea zbog lose odbrane na Rajsu....jbg Viktore, dobar si igrac, usrao si u poslednjem momentu I nemoj kriviti druge...bice bolje sledece sezone
crtamOrasi Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Teo jeste imao strasne probleme sa branjenjem Ricea. U jednom momentu ga je Weems preuzeo i uspeo je da ga ustopuje nacisto. Nisam ukapirao zasto je Mesina odustao od toga naprasno kada je radilo. Khryapa bi trebalo da se zavuce u rupu i tihuje, prvo je zastao u bloku kod trojke Blua, a onda je napravio i ovakav kiks napred.
kobni zelaya Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Teo jednostavno nije mogao da brani Rajsa jedan na jedan, nije tu on ništa kriv.
Zavrzan Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 I dalje mi nije jasno zasto je Vims sutirao za 3 kada je imao Krstica samog pod kosem?
Joe D Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 I dalje mi nije jasno zasto je Vims sutirao za 3 kada je imao Krstica samog pod kosem? tesko je bas donositi takve odluke kad se vreme do kraja meri desetinkama, a nije ni imao bas cist pas. sa druge strane, treba reci i da je krle reagovao kao mrtav konj na ofanzivnom skoku.
kim_philby Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 potpuno. deluje mi da su im timski odnosi malko poremeceni.
Кристофер Лумумбо Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Teodosić, večiti luzer. koliko je ovo glupo
DarkAttraktor Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 (edited) @ kim i ne samo timski, vec i klupski. meni oni deluju kao tim kojem se ne postoji vec duze vremena. ko neki Frankenstajn tim kojeg finansijske injekcije odrzavaju u zivotu. tim sa nikad sjebanijom aurom oko sebe. jel moze taj CSKA da se nekako ugasi i da nas postedi bede ? edit: cak 3 reprezentativca nam igraju tamo i nisam mogo da navijam za njih. drago mi bilo sto ih Makabi izbacio. Edited May 17, 2014 by DarkAttraktor
darkonet Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Njima je ovo treci poraz u nizu u bitnim utakmicama...dva poraza od Lokomotive u VTB ligi na domacem terenu I sinoc od Makabija...ocigledno se nesto desava...kojote +1 reci za Tea da je luzer je I vise nego glupo
Кристофер Лумумбо Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 @ kim i ne samo timski, vec i klupski. meni oni deluju kao tim kojem se ne postoji vec duze vremena. ko neki Frankenstajn tim kojeg finansijske injekcije odrzavaju u zivotu. tim sa nikad sjebanijom aurom oko sebe. jel moze taj CSKA da se nekako ugasi i da nas postedi bede ? edit: cak 3 reprezentativca nam igraju tamo i nisam mogo da navijam za njih. drago mi bilo sto ih Makabi izbacio. jako mi je zao sto ti postojanje cska izaziva dusevni bolm, cenim da godinama gledas njhove utakmice i istinski patis. to je jedan od najvecih evropskih klubova od kada se kosarka igra u evropi tako da...jbg, moraces nekako da izdrzis. predlazem ti da prestanes da gledas kosarku da se ne bi nervirao.
goofs Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 tesko je bas donositi takve odluke kad se vreme do kraja meri desetinkama, a nije ni imao bas cist pas. sa druge strane, treba reci i da je krle reagovao kao mrtav konj na ofanzivnom skoku. +1 a i ono je bio sasvim rezonski i otvoren sut, a cinjenica da su ga imali samo govori koliko su bangavo odigrali zavrsnicu i jedni i drugi
Djolle Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Sto bi rekli novinari, Srbija ce imati svog predstavnika u finalu - to je sudija MIlivoje Jovcic. Jole, cestitke i srecno!
harper lee Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 jbg, kojote. just a sentiment. Ali, brate mili, gde nadje bas CSKA da nazoves Frankenstajnom kojeg samo finansijske injekcije odrzavaju u zivotu. Verovatno je u pitanju najdugovecniji gigant evropske kosarke ikada.
Recommended Posts