Jump to content
IGNORED

Euroleague 2013/14

Calavera

Recommended Posts

Posted

Hrijapa za poraz okrivio Tea zbog lose odbrane na Rajsu....jbg Viktore, dobar si igrac, usrao si u poslednjem momentu I nemoj kriviti druge...bice bolje sledece sezone

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

72

• Calavera

65

• Timmi

62

• Giggsy

62

Top Posters In This Topic

Posted

Teo jeste imao strasne probleme sa branjenjem Ricea. U jednom momentu ga je Weems preuzeo i uspeo je da ga ustopuje nacisto. Nisam ukapirao zasto je Mesina odustao od toga naprasno kada je radilo. Khryapa bi trebalo da se zavuce u rupu i tihuje, prvo je zastao u bloku kod trojke Blua, a onda je napravio i ovakav kiks napred.

Posted

Teo jednostavno nije mogao da brani Rajsa jedan na jedan, nije tu on ništa kriv.

Posted

I dalje mi nije jasno zasto je Vims sutirao za 3 kada je imao Krstica samog pod kosem? :blink:

Posted

Teodosić, večiti luzer.

Posted

I dalje mi nije jasno zasto je Vims sutirao za 3 kada je imao Krstica samog pod kosem? :blink:

tesko je bas donositi takve odluke kad se vreme do kraja meri desetinkama, a nije ni imao bas cist pas. sa druge strane, treba reci i da je krle reagovao kao mrtav konj na ofanzivnom skoku.

Posted

potpuno. deluje mi da su im timski odnosi malko poremeceni.

Posted

Teodosić, večiti luzer.

koliko je ovo glupo

Posted (edited)

@ kim

i ne samo timski, vec i klupski. meni oni deluju kao tim kojem se ne postoji vec duze vremena. ko neki Frankenstajn tim kojeg finansijske injekcije odrzavaju u zivotu. tim sa nikad sjebanijom aurom oko sebe. jel moze taj CSKA da se nekako ugasi i da nas postedi bede ?

edit: cak 3 reprezentativca nam igraju tamo i nisam mogo da navijam za njih. drago mi bilo sto ih Makabi izbacio.

Edited by DarkAttraktor
Posted

Njima je ovo treci poraz u nizu u bitnim utakmicama...dva poraza od Lokomotive u VTB ligi na domacem terenu I sinoc od Makabija...ocigledno se nesto desava...kojote +1 reci za Tea da je luzer je I vise nego glupo

Posted

@ kim

i ne samo timski, vec i klupski. meni oni deluju kao tim kojem se ne postoji vec duze vremena. ko neki Frankenstajn tim kojeg finansijske injekcije odrzavaju u zivotu. tim sa nikad sjebanijom aurom oko sebe. jel moze taj CSKA da se nekako ugasi i da nas postedi bede ?

edit: cak 3 reprezentativca nam igraju tamo i nisam mogo da navijam za njih. drago mi bilo sto ih Makabi izbacio.

jako mi je zao sto ti postojanje cska izaziva dusevni bolm, cenim da godinama gledas njhove utakmice i istinski patis. to je jedan od najvecih evropskih klubova od kada se kosarka igra u evropi tako da...jbg, moraces nekako da izdrzis. predlazem ti da prestanes da gledas kosarku da se ne bi nervirao.

Posted

jbg, kojote. just a sentiment.

Posted

tesko je bas donositi takve odluke kad se vreme do kraja meri desetinkama, a nije ni imao bas cist pas. sa druge strane, treba reci i da je krle reagovao kao mrtav konj na ofanzivnom skoku.

+1

a i ono je bio sasvim rezonski i otvoren sut, a cinjenica da su ga imali samo govori koliko su bangavo odigrali zavrsnicu i jedni i drugi

Posted

Sto bi rekli novinari, Srbija ce imati svog predstavnika u finalu - to je sudija MIlivoje Jovcic. Jole, cestitke i srecno!

Posted

jbg, kojote. just a sentiment.

Ali, brate mili, gde nadje bas CSKA da nazoves Frankenstajnom kojeg samo finansijske injekcije odrzavaju u zivotu. Verovatno je u pitanju najdugovecniji gigant evropske kosarke ikada.