May 16, 201410 yr Hrijapa za poraz okrivio Tea zbog lose odbrane na Rajsu....jbg Viktore, dobar si igrac, usrao si u poslednjem momentu I nemoj kriviti druge...bice bolje sledece sezone
May 16, 201410 yr Teo jeste imao strasne probleme sa branjenjem Ricea. U jednom momentu ga je Weems preuzeo i uspeo je da ga ustopuje nacisto. Nisam ukapirao zasto je Mesina odustao od toga naprasno kada je radilo. Khryapa bi trebalo da se zavuce u rupu i tihuje, prvo je zastao u bloku kod trojke Blua, a onda je napravio i ovakav kiks napred.
May 16, 201410 yr I dalje mi nije jasno zasto je Vims sutirao za 3 kada je imao Krstica samog pod kosem?
May 17, 201410 yr On 16. 5. 2014. at 23:02, Zavrzan said: I dalje mi nije jasno zasto je Vims sutirao za 3 kada je imao Krstica samog pod kosem? tesko je bas donositi takve odluke kad se vreme do kraja meri desetinkama, a nije ni imao bas cist pas. sa druge strane, treba reci i da je krle reagovao kao mrtav konj na ofanzivnom skoku.
May 17, 201410 yr On 17. 5. 2014. at 8:01, beatakeshi said: Teodosić, večiti luzer. koliko je ovo glupo
May 17, 201410 yr @ kim i ne samo timski, vec i klupski. meni oni deluju kao tim kojem se ne postoji vec duze vremena. ko neki Frankenstajn tim kojeg finansijske injekcije odrzavaju u zivotu. tim sa nikad sjebanijom aurom oko sebe. jel moze taj CSKA da se nekako ugasi i da nas postedi bede ? edit: cak 3 reprezentativca nam igraju tamo i nisam mogo da navijam za njih. drago mi bilo sto ih Makabi izbacio. Edited May 17, 201410 yr by DarkAttraktor
May 17, 201410 yr Njima je ovo treci poraz u nizu u bitnim utakmicama...dva poraza od Lokomotive u VTB ligi na domacem terenu I sinoc od Makabija...ocigledno se nesto desava...kojote +1 reci za Tea da je luzer je I vise nego glupo
May 17, 201410 yr On 17. 5. 2014. at 11:48, DarkAttraktor said: @ kim i ne samo timski, vec i klupski. meni oni deluju kao tim kojem se ne postoji vec duze vremena. ko neki Frankenstajn tim kojeg finansijske injekcije odrzavaju u zivotu. tim sa nikad sjebanijom aurom oko sebe. jel moze taj CSKA da se nekako ugasi i da nas postedi bede ? edit: cak 3 reprezentativca nam igraju tamo i nisam mogo da navijam za njih. drago mi bilo sto ih Makabi izbacio. jako mi je zao sto ti postojanje cska izaziva dusevni bolm, cenim da godinama gledas njhove utakmice i istinski patis. to je jedan od najvecih evropskih klubova od kada se kosarka igra u evropi tako da...jbg, moraces nekako da izdrzis. predlazem ti da prestanes da gledas kosarku da se ne bi nervirao.
May 17, 201410 yr On 17. 5. 2014. at 11:27, Joe D said: tesko je bas donositi takve odluke kad se vreme do kraja meri desetinkama, a nije ni imao bas cist pas. sa druge strane, treba reci i da je krle reagovao kao mrtav konj na ofanzivnom skoku. +1 a i ono je bio sasvim rezonski i otvoren sut, a cinjenica da su ga imali samo govori koliko su bangavo odigrali zavrsnicu i jedni i drugi
May 17, 201410 yr Sto bi rekli novinari, Srbija ce imati svog predstavnika u finalu - to je sudija MIlivoje Jovcic. Jole, cestitke i srecno!
May 18, 201410 yr On 17. 5. 2014. at 12:23, DarkAttraktor said: jbg, kojote. just a sentiment. Ali, brate mili, gde nadje bas CSKA da nazoves Frankenstajnom kojeg samo finansijske injekcije odrzavaju u zivotu. Verovatno je u pitanju najdugovecniji gigant evropske kosarke ikada.