pantelia Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 (edited) Dobro, poslednje mesto u najavi. Nijedna normalna ekipa.edit: A gle grupu B Edited July 4, 2013 by pantelia
football_addict Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Jbg taman da odigramo 10 jakih utakmica pre EC :P
Aleksandar88 Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Katastrofa od grupe, Partizan se izvukao sa 4tim i 6tim sesirom, mozete do prolaza.
BarryWhite Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Mi ako prodjemo grupu mozemo da racunamo kao da smo osvojili EL
Aleksandar88 Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Coki ako ne dovede LeBrona mozemo da se oprostimo od prolaza, jebem ti najgora grupa .
harper lee Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Partizan ima solidan zreb. Mi ovu godinu turisticki.
pacey defender Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Dobro smo prošli, borimo se za prolaz. Imaćemo 3-7, nadam se da će biti dovoljno. Odlična će se košarka igrati u Beogradu.
pantelia Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Khimki se valjda raspada, ja pre ocekujem Lijetvos kao kvalifikanta.
Zeleni sto Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 A ako prođe Himki, je l' neće da pretumbavaju grupe zbog dva ruska kluba u istoj?
Timmy Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Jos da nam ulete kvalifikant pa da se odmah poubijamo. Srecom ovaj Nanteri, pa je opet lakse. Ne znam ni ko su ni kakvi su ti Budjevilci. Daj neko ko je u toku neku o njima...A ne znam sto komsije toliko kukaju? Iz prvog sesira najlosiji klub, iz drugog sigurno nije najjaci. Caja nije toliko prejaka, bar n eu odnosu na Fener. Ove ruje ne znam, A kvalifikant je jedina prava koska. Ne kazem da je laka grupa, al je moglo i gore :)
kobni zelaya Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 (edited) Gde se održava kvalifikacioni turnir?edip - usput, Lokomotiva Kuban je kupila Simona, biće opet "Simoooooneeeeeee!" Edited July 4, 2013 by kobni zelaya
Have_Fun Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 (edited) Pa nije bitno da li je najjaci klub iz prvog i drugog, jer ce svakako da se gubi od bilo koje ekipe iz 1. i 2. sesiraBitni sesiri su 4. i 6. a Zvezdi je tu pala Lokomotiva i Himki/Ritas (kvalifikant) a Partizanu, BuDJevelnik i Nantedit: slova Edited July 4, 2013 by Have_Fun
pantelia Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Jos da nam ulete kvalifikant pa da se odmah poubijamo. Srecom ovaj Nanteri, pa je opet lakse. Ne znam ni ko su ni kakvi su ti Budjevilci. Daj neko ko je u toku neku o njima...A ne znam sto komsije toliko kukaju? Iz prvog sesira najlosiji klub, iz drugog sigurno nije najjaci. Caja nije toliko prejaka, bar n eu odnosu na Fener. Ove ruje ne znam, A kvalifikant je jedina prava koska. Ne kazem da je laka grupa, al je moglo i gore :)Koske iz 4. i 6. sesira, taman oni za klanje za prolaz u top 16, sto je, kao, bio cilj. Ja bi se odmah menjao za vasu grupu, nisam siguran da bi vi s nama.
Recommended Posts