Jump to content
IGNORED

Euroleague 2013/14

Calavera

Recommended Posts

Posted (edited)

Dobro, poslednje mesto u najavi. Nijedna normalna ekipa.edit: A gle grupu B :isuse:

Edited by pantelia
  • Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

72

• Calavera

65

• Timmi

62

• Giggsy

62

Top Posters In This Topic

Posted

Jbg taman da odigramo 10 jakih utakmica pre EC :P

Posted

Katastrofa od grupe, Partizan se izvukao sa 4tim i 6tim sesirom, mozete do prolaza.

Posted

Mi ako prodjemo grupu mozemo da racunamo kao da smo osvojili EL :lolol:

Posted

Coki ako ne dovede LeBrona mozemo da se oprostimo od prolaza, jebem ti najgora grupa :isuse:.

Posted

Partizan ima solidan zreb. Mi ovu godinu turisticki.

Posted

Dobro smo prošli, borimo se za prolaz. Imaćemo 3-7, nadam se da će biti dovoljno. Odlična će se košarka igrati u Beogradu.

Posted

Khimki se valjda raspada, ja pre ocekujem Lijetvos kao kvalifikanta.

Posted

A ako prođe Himki, je l' neće da pretumbavaju grupe zbog dva ruska kluba u istoj?

Posted

Jos da nam ulete kvalifikant pa da se odmah poubijamo. Srecom ovaj Nanteri, pa je opet lakse. Ne znam ni ko su ni kakvi su ti Budjevilci. Daj neko ko je u toku neku o njima...A ne znam sto komsije toliko kukaju? Iz prvog sesira najlosiji klub, iz drugog sigurno nije najjaci. Caja nije toliko prejaka, bar n eu odnosu na Fener. Ove ruje ne znam, A kvalifikant je jedina prava koska. Ne kazem da je laka grupa, al je moglo i gore :)

Posted (edited)

Gde se održava kvalifikacioni turnir?edip - usput, Lokomotiva Kuban je kupila Simona, biće opet "Simoooooneeeeeee!"

Edited by kobni zelaya
Posted (edited)

Pa nije bitno da li je najjaci klub iz prvog i drugog, jer ce svakako da se gubi od bilo koje ekipe iz 1. i 2. sesiraBitni sesiri su 4. i 6. a Zvezdi je tu pala Lokomotiva i Himki/Ritas (kvalifikant) a Partizanu, BuDJevelnik i Nantedit: slova

Edited by Have_Fun
Posted
Jos da nam ulete kvalifikant pa da se odmah poubijamo. Srecom ovaj Nanteri, pa je opet lakse. Ne znam ni ko su ni kakvi su ti Budjevilci. Daj neko ko je u toku neku o njima...A ne znam sto komsije toliko kukaju? Iz prvog sesira najlosiji klub, iz drugog sigurno nije najjaci. Caja nije toliko prejaka, bar n eu odnosu na Fener. Ove ruje ne znam, A kvalifikant je jedina prava koska. Ne kazem da je laka grupa, al je moglo i gore :)
Koske iz 4. i 6. sesira, taman oni za klanje za prolaz u top 16, sto je, kao, bio cilj. Ja bi se odmah menjao za vasu grupu, nisam siguran da bi vi s nama.