Jump to content

Euroleague 2013/14

Featured Replies

On 14. 11. 2013. at 17:40, Calavera said:
Simon!
zvezdina legenda :Hail:

samo da napomenem da utakmicu nije resio simon vec marcus williams koji je pogodio 3 bacanja i ostavio krunu simona samog u uglu.pitam se zasto evilsmile.gifMisko4Raznatovic@MiskoRaznatovic 13 Nov Marcus Williams, point guard of Lokomotiv Krasnodar, is the new client of Excel-BeoBasket!inace,

On 14. 11. 2013. at 17:46, kojot said:
samo da napomenem da utakmicu nije resio simon vec marcus williams koji je pogodio 3 bacanja i ostavio krunu simona samog u uglu.pitam se zasto evilsmile.gifMisko4Raznatovic@MiskoRaznatovic 13 NovMarcus Williams, point guard of Lokomotiv Krasnodar, is the new client of Excel-BeoBasket!inace,
Nemoj tako, Kruno je nas heroj i tako treba i da ostane. :lolol:Laboral ima veci problem od ovog poraza ako se Nocioni ozbiljno povredio, a delovalo je da jeste. Bas su ga zaredjali ove godine s povredama.

bogdanovic :Hail: stvarno nema smisla da se on i mirotic zajebavaju po evropi nakon ove sezone.

Kako se igraju u Turskoj? Možda pustim Budivelnik - Barselonu da gledam.

• Author

Ne daju se Francuzi, 65-61 za Zelimira nekih 4 minuta pre kraja.

Ajde, Zoc, ne zezaj nas

On 14. 11. 2013. at 19:43, Calavera said:
Ne daju se Francuzi, 65-61 za Zelimira nekih 4 minuta pre kraja.
Bilo 68-64 a onda laganih 15-2 do kraja

Priveo lako Fener utakmicu kraju, ali Nanterre uospte nije naivan. Sa jedne strane je sreca sto im je Pionir bio prvo gostovanje, a sa druge se plasim tog revansa

Ja se plasim i da ne otkinu Budjivalnik u gostima :-/ a i neku Barselonu kod kuce, u ludoj su formiSent from my iPhone using Tapatalk - now Free

Zato mi moramo i CSKA i Barsu. I njih kod kuće.

Sta dobi Olimpijakos, jebote! Otese pobedu mucenom Uvalinu.

Edited by J.R. Cash

Ja onakvu zavrsnicu dugo nisam gledao, neverovatno je sta se sve tu izdesavalo. Steta za Poljake, imali su pobedu vise puta.

Pa kad se ovaj crnac centar pogubio koga cuva i ostavio coveka samog.