May 10May 10 On 6. 5. 2025. at 8:36, Klara said:Evo, imam i dva mrava na dejtu:Kod mene već uveliko akcija
May 10May 10 E, to se zove uspešan dejt! Edited May 10May 10 by Klara jedem slova dok spremam ručak, mhahah
Friday at 14:044 days Ja sam je pre nekoliko godina proizvela iz semena. Bila je otprilike te veličine kada smo otišli na odmor, a ja je neoprezno zaboravila u jednom kutku bašte. Kada smo se vratili nije joj bilo spasa ☹️.
Friday at 14:544 days 49 minutes ago, bisa said:Ja sam je pre nekoliko godina proizvela iz semena. Bila je otprilike te veličine kada smo otišli na odmor, a ja je neoprezno zaboravila u jednom kutku bašte. Kada smo se vratili nije joj bilo spasa ☹️.Ako poraste i bude semena šaljem ti gde god da si.
Friday at 15:294 days 7 hours ago, Boksi said:Albicija Čeka da joj se oslobodi mesto.ziva bila i velika porasla:poz
Friday at 16:024 days 50 minutes ago, bisa said:Hvala na ponudi, ❤️ ali da izvineš, imam komšijskog semena 😅
Monday at 13:051 day Hilfe. Ona ruža što se primila, nešto je napalo.Kaže google da je ovo ‘rose slug sawfly’. Ako jeste ima li neki prirodni preparat protiv ovoga? Zahvaljujem.
Monday at 16:061 day A meni je mali crveni pauk napao mini ružu, ne mogu da ga se otarasim. :( Svaki nov listić, kako nikne i obradujem mu se, promeni se i osuši od napasti. Razmišljam i zemlju i saksiju da menjam, moram nekim insekticidom da tretiram biljku, ovde prirodni bućkuriši ne pomažu, osim alkohola i dosta vode. Iscrpljuje me koliko trčim oko te ruže, odneću je na lečenje i oporavak kod mame.Dođe mi da tražim pijacu bubamara, da mi pomognu.
Monday at 16:271 day 14 minutes ago, Klara said:Dođe mi da tražim pijacu bubamara, da mi pomognu.Meni su tako lepo očistile hibiskus da se tek sada nadam cvetu. Slikaću kada procveta