Jump to content

Regionalna liga?

76 members have voted

1. 1. Da ili ne?

• Da
      33
    • Da, ali samo sa Grcima, Bugarima i Rumunima
      4
    • Da, ex YU + relevantne balkanske fudbalske zemlje
      22
    • Ne
      17

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

obzirom da je taj Maribor sada spejs šatl u svakom smislu za 1 bivšeg evropskog prvaka.
Pa, kada se nije formirala regionalna liga kada se moglo, a nije se htelo... Ovo ostalo je političarenje kao što je i to bilo...

Edited by Ajant23

Pa, kada se nije formirala regionalna liga kada se moglo, a nije se htelo... Ovo ostalo je političarenje kao što je i to bilo...
Tjah, da se Juga nije raspala, možda bi sada u regionalnoj™ ligi Srbija imala 9 klubova, Hrvatska 4, a Slovenija 1, kako je i bilo u poslednjem Yu prvenstvu. Ali ne lezi vraže, zemlja se raspala, i svako je dobio šansu da samostalno razvija svoj fudbal. Mi smo ga razvili tako što smo sve upropastili, a Slovenci, npr., su ga podigli i sve im je bolji. Ni reprezentacija ni liga im nisu gori od naše reprezentacije i lige.

Edited by Nikodije

Ma, da... Zato je u basketu mogao sačmarom da se Partizan tera u onaj cirkus od lige, a u fudbalu je to ipak bilo delikatno, opasno, visoki rizik, visoke tribine, spoticanja na stepeništima stadiona, spontani izlivi velikih opasnosti, itd...

• Author

Rad nije igrao proleće u Evropi, doduše igrao je samo jednom kup UEFA(Olimpijakos). Pa Srbija je u ondašnjoj ligi imala tri, četiri stabilna prvoligaša, ostali su upadali manje više sporadično Spartak, Napredak, Rad, Priština, Bor. Nešto slično je bilo i u BiH tri, četiri konstantna plus četiri, pet povremenih.

Ma, da... Zato je u basketu mogao sačmarom da se Partizan tera u onaj cirkus od lige, a u fudbalu je to ipak bilo delikatno, opasno, visoki rizik, visoke tribine, spoticanja na stepeništima stadiona, spontani izlivi velikih opasnosti, itd...
Sada Partizana ni sačmarom ne bi izbacili iz tog cirkusa™ od lige.Uzgred, svaka čast ljudima koji vode ABA sve ove godine, nije im bilo lako da se izbore sa toliko balkanskih mozgova, ali uspeli su. Šteta što u fudbalu nema takvih vizionara kakvi su Lisac i Lorbek.

@kud u maglu SimovicuMa, naravno, zbrzao sam zbog rad, radnički... Mislio sam na igrače koji su igrali u Radu: Đukić, Jugović, Drulović, pa smetnuo sa uma da sam premostio rečenicu. Ali, to je sitnica... A, to je i dalje isti politički ključ - Srbija tralala...

Edited by Ajant23

Sada Partizana ni sačmarom ne bi izbacili iz tog cirkusa™ od lige.Uzgred, svaka čast ljudima koji vode ABA sve ove godine, nije im bilo lako da se izbore sa toliko balkanskih mozgova, ali uspeli su. Šteta što u fudbalu nema takvih vizionara kakvi su Lisac i Lorbek.
Nisam to znao, odakle ti to?Ne gledam to smeće od ABA lige, pa nisam u toku...
Nisam to znao, odakle ti to?Ne gledam to smeće od ABA lige, pa nisam u toku...
A i fudbal si prestao da pratiš početkom devedesetih, reklo bi se.
A i fudbal si prestao da pratiš početkom devedesetih, reklo bi se.
:lolol:Ako bih te pratio tim smerom kojim si krenuo, previše bismo se udaljili od teme... Ja se sada odjavljujem iz ove naše male razmene utisaka...

Ja sam svoj stav o temi dao, za razliku od tebe.

ti nikodinac bi se pre deset godina garant protivio ovoj ligi kao i 90 posto vas koji je sad prizivate.zato sam ja PROTIV!ZVEZDA SRBIJA NIKAD BRANKOV MOST!

ti nikodinac bi se pre deset godina garant protivio ovoj ligi kao i 90 posto vas koji je sad prizivate.zato sam ja PROTIV!ZVEZDA SRBIJA NIKAD BRANKOV MOST!
Samo budala nikad ne menja mišljenje. Ako pretpostavimo da si u pravu sa inicijelnom tvrdnjom, mada nisi.

Edited by Nikodije

zato sam i ja promenio mišljenje.nažalost, ne sumnjam da će grobari srpskog fudbala izdati našu loptu i poželeti da ih pljuju na poljudu i kantridi.

To bi bila najbolja stvar koju bi grobari™ mogli da urade. Neka to bude Toletov poslednji potez, pa da ispadne da je makar na kraju ubo nešto korisno.

zato sam i ja promenio mišljenje.nažalost, ne sumnjam da će grobari srpskog fudbala izdati našu loptu i poželeti da ih pljuju na poljudu i kantridi.
I bacaju autobus u more :Hail: Sve je to deo igre :happy: