Jump to content

Tour de France 2013 pogađalica

Featured Replies

@ PosrbicaNe vracam trofej ni mrtav <_< To sa majicama je za neke fensi prognozere, ovo sa etapama je prava stvar -_-

• Replies 234
  • Views 14k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ne znam ja, uglavnom kada se sve sabere, sve je jasno. :happy:

Kad je vuelta? Ja je nikad nisam gledao do sada.. Ponekad nesto po malo, ali nikad ozbiljnije...

On 24. 7. 2013. at 16:17, Timmy said:
Kad je vuelta? Ja je nikad nisam gledao do sada.. Ponekad nesto po malo, ali nikad ozbiljnije...
The 2013 Vuelta a España will be the 68th Vuelta a España. The Vuelta is scheduled to start in Galicia on August 24, 2013. It will run during five days through Galicia, then continue anticlockwise touring Spain through Castilla y Leon, Extremadura, Andalucia, Aragon, Cataluña, La Rioja, Cantabria, and Asturias, before returning to Madrid for the closing on September 15

Hvala :)Mozda probam i pogadjalicu sa vama :)

• 5 weeks later...

Jel se onda igramo, or what? :)

Ja hoću.

• Author

ajde. šta ćemo, stara pravila pa da na brzaka gađamo i za TTT, ili da se danas usaglasimo oko novih pravila pa da zvanično počinjemo od sutra?grub predlog--ako menjamo pravila: gađamo 4 (5?) imena, gledamo ko je došao u prvih 10, napravimo neki raspored poena od prvog do desetog mesta i onda delimo bonus slično kao i do sada.

Igraću i ja.. Za pravila mi je svejedno, kako se dogovorite, ali ne bi bilo loše da se proširi izbor da ne bude Cavendish/Kittel/Greipel kao na Tour-u.. :DПослато са GT-I9001 користећи Тапаток 2

ja sam rad igrati, ali posto ovde ima mnogo boljih poznavaoca i aktivnijih clanova, ne bih se prevrse utrpavao sa predlozima o pravilima. zapravo ovim zelim malo i temu da ozivim jer se polako i pocetak druge etape priblizava.