San Epifanio Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 @ PosrbicaNe vracam trofej ni mrtav <_< To sa majicama je za neke fensi prognozere, ovo sa etapama je prava stvar -_-
Nemanja Posrbica Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Ne znam ja, uglavnom kada se sve sabere, sve je jasno.
Timmy Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Kad je vuelta? Ja je nikad nisam gledao do sada.. Ponekad nesto po malo, ali nikad ozbiljnije...
Tinman Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 Kad je vuelta? Ja je nikad nisam gledao do sada.. Ponekad nesto po malo, ali nikad ozbiljnije... The 2013 Vuelta a España will be the 68th Vuelta a España. The Vuelta is scheduled to start in Galicia on August 24, 2013. It will run during five days through Galicia, then continue anticlockwise touring Spain through Castilla y Leon, Extremadura, Andalucia, Aragon, Cataluña, La Rioja, Cantabria, and Asturias, before returning to Madrid for the closing on September 15
gervasius twinkleminkleson Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 Jel se onda igramo, or what? :)
malkin Posted August 24, 2013 Author Posted August 24, 2013 ajde. šta ćemo, stara pravila pa da na brzaka gađamo i za TTT, ili da se danas usaglasimo oko novih pravila pa da zvanično počinjemo od sutra?grub predlog--ako menjamo pravila: gađamo 4 (5?) imena, gledamo ko je došao u prvih 10, napravimo neki raspored poena od prvog do desetog mesta i onda delimo bonus slično kao i do sada.
zoki Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 Igraću i ja.. Za pravila mi je svejedno, kako se dogovorite, ali ne bi bilo loše da se proširi izbor da ne bude Cavendish/Kittel/Greipel kao na Tour-u.. :DПослато са GT-I9001 користећи Тапаток 2
panta rhei Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 ja sam rad igrati, ali posto ovde ima mnogo boljih poznavaoca i aktivnijih clanova, ne bih se prevrse utrpavao sa predlozima o pravilima. zapravo ovim zelim malo i temu da ozivim jer se polako i pocetak druge etape priblizava.
Recommended Posts