Feindouno Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 I ja sam prilicno siguran da nije on al ne znam ko je.Januzaj u 11, zanimljivo...
malkin Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 Sad treba da nadjem onaj moj post o 'poolovoj odbrani, nakon povrede Dzonsona :babavanga:Sent from my Nexus 4negde sam baš pročitao kako je Minjole od najboljih golmana u FPL-u ima i najviše odbrana. Bilo je nešto tipa: Minjole 29, Boruc 12.
LeBron Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 pogadjalica konacno dobro kolo za sad...sve pogodio, dva tacna, i dve razlike...mislim da je 135
Feindouno Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 Pogodio si Njukasl mrtvi? :isuse:65 ja imam, eventualno 75 ako je katanac bio na Kardifu, ne sjecam se.Saljivdzija sutra.
malkin Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 pa jebote buđavi Sakho 3 bonus poena, a Suarez 0 :frust:Lukaku takođe 0 a Jagielka 2
Feindouno Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 75 ipak, bio je zakatancen mrtvi Kardif.Tacan Fulam, razlike Liverpul i Hal, pobjeda MC.Cini se da ce biti nekog bonusa i za Riethera uz standardne Yayu i kapitena.
Pokojni Ruxin Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 Aj kad gubim od ozbiljnih igrača pa i nekako, ali ako i ovu uspem da izgubim e onda stvarno... :fejspalm:
Baba Ji Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 Pogadjalica - za danas 110p ako sam dobro izracunao, sa iskoriscenim bonus zetonom. Bilo bi vise da nisam skinuo zeton sa Jedinstva zbog spekulacija o neigranju Persija i Runija a posle zaboravio da vratim..Fantasy - izdivljao Suareza za Persija, takodje zbog pomenutih spekulacija. Da ovaj bonus sistem nije govno, to bi bio odlican potez. Ovako, bez dobitka..
Recommended Posts