San Epifanio Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 Na pogadjalici, ovu nedelju startujem sa tacnim rezultatom
nbg4ever Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 pa nema smisla da dobije više od Lukakua, zar ne? još ću da počnem da razmišljam o Yaya bendvegonu...nego Kolmen je malo posustao, 2 poena u poslednja tri kola.Kolmen nije uradio nista ofanzivno jos od prvog kola. Nije bilo ni za ocekivati da ce nastaviti sa onolikim klinovima. Drzim ga jos sledece kolo, i onda cao zdravoSent from my Nexus 4
Feindouno Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 Na pogadjalici, ovu nedelju startujem sa tacnim rezultatomDobar.Ja 2-1, bio sam siguran da ce da prime a nisam bas ocekivao da daju 3 komada.
malkin Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 Kolmen nije uradio nista ofanzivno jos od prvog kola. Nije bilo ni za ocekivati da ce nastaviti sa onolikim klinovima. Drzim ga jos sledece kolo, i onda cao zdravoSent from my Nexus 4da, slažem se, nije ni raspored baš najbolji. ali ja prvo moram da se ratosiljam nesrećnog Čestera (mada, kolko ga držim na klupi povređenog, možda se i samo vrati u tim).
nbg4ever Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 Ja drzim Cestera. Jbga, jedina alternativa za iste pare je Tarner iz Kardifa, a oni imaju ocajan raspored bar jos 7-8 kola. Za Cestera rekose da ce se vratiti ranije nego sto su ocekivali. Neka sedi na klupi, leba ne jedeSent from my Nexus 4
malkin Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 (edited) puniiiiiiiii!!!!edit. mislim da je ovo prvi put da moj kapiten da gol. pustiću suzu Edited October 5, 2013 by malkin
nbg4ever Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 Oh, captain, my captain ^_^Sent from my Nexus 4
San Epifanio Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 (edited) Oh, captain, my captain ^_^Sent from my Nexus 4I sad mi se napunise oci suzama, kao nekada Edited October 5, 2013 by San Epifanio
Aleksandar88 Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 Suarez i Sturridge © , wildcard se vec isplatio.
zoki Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 Suarez i Sturridge © , wildcard se vec isplatio.Opušteno već sada mogu da ti čestitam! Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2
San Epifanio Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 Opušteno već sada mogu da ti čestitam!Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2Nego da se Zoki mi okrenemo nasem derbiju u nedelju, ovde srece (bar sto se mene tice) nece biti
Recommended Posts