Jump to content

Fantasy Premier League 2013/14

Featured Replies

Prslin™ uglavnom gubi sa 30-40 razlike tako da mi tih 16 ne znaci ama bas nista.edit:Ja sutnuo Mirallasa, doveo Barklija.Gledao sam Everton u proslom kolu, igraju dosta slicno s tim sto Barkli ipak i daje golove + mi je djelovao ofanzivnije a kosta cak 2$ manje.Falilo mi 0.1 za Brady ---> Barkley al' jebiga, nek stoji Brejdara.

Edited by Feindouno

TEAM NEWS: Hart, Zabaleta, Kolarov, Kompany ©, Lescott, Milner, Fernandinho, Toure, Silva, Aguero, NegredoEverton (to face Man City): Howard, Baines, Distin, Jagielka ©, Coleman, McCarthy, Osman, Naismith, Barkley, Mirallas, Lukaku

Sveti Yaya asistira :Hail:Everton opet daje glupavi gol na dugu loptu iz zadnje linije™, ovaj put bar nije golman asistent.

Lukakara :Hail:Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Ducca krenuo sa -4 da bi pokrio moje Remzija i Staridza. Ja nisam nikog menjala iako je Felaini zreo za sut kartu, ali imam master plan sa transferima za naredna 2 kola, a ovo mozda nekako i izvucem zbog tog minusa.Edit: Kuuuuun!

Edited by Naa

@MalkinHtedoh da pozelim da se ponovi ovogodisnji Tur, ali kako je krenulo nece ovo biti ni blizu. Bice ovo naporan vikend za pracenje.

polako, mene je tek lukaku izvukao iz minusa. dobro si pokriven mutd-om u napadu, dosta ce zavisiti od toga sta oni urade, a sta liverpul.

Debil je ostavio Ben Arfu na klupi... :isuse:

Nastasara™ usao u 34', Kolarov izasao u 57' hehe

Ovo da se racuna kao autogol, bre! :angry:Sent from my Nexus 4

Agueroooooooooo!Edit: Neeeeee! Promasen penal! :isuse:

Edited by Naa

Cek, jel zvanicno?Sta se bre tu dodelilo - promasen penal, odbranjen penal, autogol, asistencija? :lol:Sent from my Nexus 4

Dodelili su promasen penal i autogol. Bar za sada. :isuse:Edit: Dodali su i odbranjen penal.

Edited by Naa

Sta se bre tu dodelilo - promasen penal, odbranjen penal, autogol, asistencija? :lol:Sent from my Nexus 4
tako nekako bi trebalo, mislim sve to :D

Edited by Timmi

Ma glupost, gol je to.