Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2013/14

Прслин

Recommended Posts

Posted (edited)

Prslin™ uglavnom gubi sa 30-40 razlike tako da mi tih 16 ne znaci ama bas nista.edit:Ja sutnuo Mirallasa, doveo Barklija.Gledao sam Everton u proslom kolu, igraju dosta slicno s tim sto Barkli ipak i daje golove + mi je djelovao ofanzivnije a kosta cak 2$ manje.Falilo mi 0.1 za Brady ---> Barkley al' jebiga, nek stoji Brejdara.

Edited by Feindouno
  • Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Feindouno

974

• nbg4ever

638

• malkin

596

• Прслин

441

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

TEAM NEWS: Hart, Zabaleta, Kolarov, Kompany ©, Lescott, Milner, Fernandinho, Toure, Silva, Aguero, NegredoEverton (to face Man City): Howard, Baines, Distin, Jagielka ©, Coleman, McCarthy, Osman, Naismith, Barkley, Mirallas, Lukaku

Posted

Sveti Yaya asistira :Hail:Everton opet daje glupavi gol na dugu loptu iz zadnje linije™, ovaj put bar nije golman asistent.

Posted

Lukakara :Hail:Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Posted (edited)

Ducca krenuo sa -4 da bi pokrio moje Remzija i Staridza. Ja nisam nikog menjala iako je Felaini zreo za sut kartu, ali imam master plan sa transferima za naredna 2 kola, a ovo mozda nekako i izvucem zbog tog minusa.Edit: Kuuuuun!

Edited by Naa
Posted

@MalkinHtedoh da pozelim da se ponovi ovogodisnji Tur, ali kako je krenulo nece ovo biti ni blizu. Bice ovo naporan vikend za pracenje.

Posted

polako, mene je tek lukaku izvukao iz minusa. dobro si pokriven mutd-om u napadu, dosta ce zavisiti od toga sta oni urade, a sta liverpul.

Posted

Nastasara™ usao u 34', Kolarov izasao u 57' hehe

Posted

Ovo da se racuna kao autogol, bre! :angry:Sent from my Nexus 4

Posted (edited)

Agueroooooooooo!Edit: Neeeeee! Promasen penal! :isuse:

Edited by Naa
Posted

Cek, jel zvanicno?Sta se bre tu dodelilo - promasen penal, odbranjen penal, autogol, asistencija? :lol:Sent from my Nexus 4

Posted (edited)

Dodelili su promasen penal i autogol. Bar za sada. :isuse:Edit: Dodali su i odbranjen penal.

Edited by Naa
Posted (edited)
Sta se bre tu dodelilo - promasen penal, odbranjen penal, autogol, asistencija? :lol:Sent from my Nexus 4
tako nekako bi trebalo, mislim sve to :D Edited by Timmi