September 16, 201311 yr :(I u Draftu si me dobio.. Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2Malo sutra pogledaj izmene nesreco!
September 16, 201311 yr vezni red ko u osnovnoj: 2, 2, 2, 2 ...Ih, i poneka nedovoljna, al` me zato odbrana podsetila na fakultetske dane, sve sestice i poneka sedmica
September 16, 201311 yr Treca pobeda za redom. Pa spektakl! Nije dobio zuti, ali se povredio pre 60. minuta... nek ide u k***c. Ali ovaj Nani u prvih 11 mi je potez za istoriju.
September 16, 201311 yr Pobjednicki potez je imao i Praslin kojem u odbrani igra 1 Vlad Chiriches :Hail:Usralo ga je da mu udje Mozes sa klupe tako da ce ipak biti u plusu mukica
September 16, 201311 yr Ovo bi moglo i na minijature, kad bi nas razumeli o cemu uopste govorimo :D Ja ne znam da li sam ikad ikome uspela da objasnim sta je fantazi fudbal, cak ni ljudima koji prate sport. Ali sam zato u jednoj aplikaciji za posao na pitanje sta radim u slobodno vreme, izmedju ostalog navela i ovo. (Taj nisam dobila, ali sam zato na razgovoru za ovaj na kom sam sada, opusteno caskala o Zlatanu. Mislim da je to presudilo.)Pa spektakl! Nije dobio zuti, ali se povredio pre 60. minuta... nek ide u k***c. Ali ovaj Nani u prvih 11 mi je potez za istoriju.Bolje ti je ovako, izgubio si za 2 poena, a ne za tragicni 1 koliko bi bilo da je ostao u igri.
September 16, 201311 yr Ja ne znam da li sam ikad ikome uspela da objasnim sta je fantazi fudbal, cak ni ljudima koji prate sport. Ja sam skoro izneverovao na 1 iventu kad sam na drugom kraju prostorije kako neki prijateljev rodjak iz Amerike prica o 1 EPL fantazi fudbalu :lol:Sem njega znam jos samo jednu stvarnu osobu koja igra
September 16, 201311 yr Zoki u draftu nereseno Sad tek video.. To mi je prvi iks u fantazi karijeri :D Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2
September 16, 201311 yr Ja sam skoro izneverovao™ na 1 iventu™ kad sam na drugom kraju prostorije kako neki prijateljev rodjak iz Amerike prica o 1 EPL fantazi fudbalu :lol:Sem njega znam jos samo jednu stvarnu™ osobu koja igra Ja znam trojicu. I to sam ih ja navukla kad je bilo SP 2010.Edit: Lazem, znam cetvoricu. Igram i u GB Volleyball ligi koju je napravio moj bivsi trener. Edited September 16, 201311 yr by Naa
September 16, 201311 yr 4. u Srbiji i 664. ukupno na pogadjalici :fantom:Ocekujem 1 bolan raspad uskoro.