Feindouno Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 Michu tatica :Hail:Pozdrav za hiljade kretencina koji su ga prodali.
Moća Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 :(I u Draftu si me dobio.. Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2Malo sutra pogledaj izmene nesreco!
San Epifanio Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 Ovaj Boni je bas isplativa investicija
San Epifanio Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 vezni red ko u osnovnoj: 2, 2, 2, 2 ...Ih, i poneka nedovoljna, al` me zato odbrana podsetila na fakultetske dane, sve sestice i poneka sedmica
nbg4ever Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 Ovo bi moglo i na minijature, kad bi nas razumeli o cemu uopste govorimo :D
Daddy Cool Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 Treca pobeda za redom. Pa spektakl! Nije dobio zuti, ali se povredio pre 60. minuta... nek ide u k***c. Ali ovaj Nani u prvih 11 mi je potez za istoriju.
Feindouno Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 Pobjednicki potez je imao i Praslin kojem u odbrani igra 1 Vlad Chiriches :Hail:Usralo ga je da mu udje Mozes sa klupe tako da ce ipak biti u plusu mukica
Tolaa Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 Ovo bi moglo i na minijature, kad bi nas razumeli o cemu uopste govorimo :D Ja ne znam da li sam ikad ikome uspela da objasnim sta je fantazi fudbal, cak ni ljudima koji prate sport. Ali sam zato u jednoj aplikaciji za posao na pitanje sta radim u slobodno vreme, izmedju ostalog navela i ovo. (Taj nisam dobila, ali sam zato na razgovoru za ovaj na kom sam sada, opusteno caskala o Zlatanu. Mislim da je to presudilo.)Pa spektakl! Nije dobio zuti, ali se povredio pre 60. minuta... nek ide u k***c. Ali ovaj Nani u prvih 11 mi je potez za istoriju.Bolje ti je ovako, izgubio si za 2 poena, a ne za tragicni 1 koliko bi bilo da je ostao u igri.
Feindouno Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 Ja ne znam da li sam ikad ikome uspela da objasnim sta je fantazi fudbal, cak ni ljudima koji prate sport. Ja sam skoro izneverovao na 1 iventu kad sam na drugom kraju prostorije kako neki prijateljev rodjak iz Amerike prica o 1 EPL fantazi fudbalu :lol:Sem njega znam jos samo jednu stvarnu osobu koja igra
zoki Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 Zoki u draftu nereseno Sad tek video.. To mi je prvi iks u fantazi karijeri :D Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2
Tolaa Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 (edited) Ja sam skoro izneverovao™ na 1 iventu™ kad sam na drugom kraju prostorije kako neki prijateljev rodjak iz Amerike prica o 1 EPL fantazi fudbalu :lol:Sem njega znam jos samo jednu stvarnu™ osobu koja igra Ja znam trojicu. I to sam ih ja navukla kad je bilo SP 2010.Edit: Lazem, znam cetvoricu. Igram i u GB Volleyball ligi koju je napravio moj bivsi trener. Edited September 16, 2013 by Naa
Moća Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 Ja znam dosta ljudi sa mnogima igram i CL fantazi al u pare.
Feindouno Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 4. u Srbiji i 664. ukupno na pogadjalici :fantom:Ocekujem 1 bolan raspad uskoro.
Recommended Posts